Ki a kedvenc énekesed/énekesnőd?
Figyelt kérdés
Én nem sokakat hallgatok, de enyéim:
K-pop: Hanni (New Jeans), Rosé (Blackpink), Jungkook (BTS), Hueningkai (TxT)
Amerikai pop: JoJo Siwa, Ariana Grande
Magyar zenék: Koncz Zsuzsa (nem olyan nagyon), Lil G (rappelni is szokott, tudom)
2023. szept. 20. 19:22
1/18 anonim válasza:
Chris Cornell, Layne Staley, Keith Flint, Johnny Cash, Doris Day, Frank Sinatra, Hozier
2/18 A kérdező kommentje:
Én most nem szeretnék utálkozó kommentet! Légyszi! Most az egyszer kíméljetek meg ettől🙏🙏!
2023. szept. 20. 19:48
3/18 anonim válasza:
Amúgy nem azért, de ki az a retard aki lepontozza más ízlését? Üzenem neki, hogy örúlök, hogy jobban tudja, hogy mit szeretek mint én magam...
4/18 anonim válasza:
Már megbeszéltük egyszer: nem számít, hogy te mit akarsz. Az válaszol, aki akar.
5/18 A kérdező kommentje:
Én csak annyit mondtam, hogy légyszi, most az egyszer ne! Én nem azt mondtam, hogy mindenképpen el kell menned! Szövegértés!
2023. szept. 20. 20:01
6/18 anonim válasza:
Az "az válaszol, aki akar" nem azt jelenti, hogy "az válaszol, aki akar, kivéve most". Szövegértés!
7/18 anonim válasza:
K Pop: Jimin, Lisa, Ahyeon
Amcsi: Lil Wayne, Taylor Swift
Hazai: Rúzsa Magdi
8/18 A kérdező kommentje:
Köszi #7! Amúgy lehet többet is írni hogyha ismersz még! Nem muszáj csak azokhoz a műfajokhoz írni amiket én írtam! De tényleg köszi neked is a normális válaszod! Nem hittem volna, hogy fog jönni még ilyen erre a kérdésre!
2023. szept. 20. 21:42
10/18 anonim válasza:
Ha nem olyan nagyon a kedvenced, akkor miért teszed a listádba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!