Ki a kedvenc énekesed/énekesnőd?
Én nem sokakat hallgatok, de enyéim:
K-pop: Hanni (New Jeans), Rosé (Blackpink), Jungkook (BTS), Hueningkai (TxT)
Amerikai pop: JoJo Siwa, Ariana Grande
Magyar zenék: Koncz Zsuzsa (nem olyan nagyon), Lil G (rappelni is szokott, tudom)
Bruce Dickinson (Iron Maiden)
James Labrie (Dream Theatre)
Magyar pedig: Ákos, Keresztes Ildikó, Radics Gigi, Rúzsa Magdi
Baekhyun és Chen (EXO)
James Blunt
Attila Dorn (Powerwolf)
Tarja Turunen
Kurt Cobain (Nirvana)
Chris Cornell (Soundgarden, Audioslave)
Tomi Joutsen (Amorphis)
Marc Hudson (DragonForce)
- Anneke van Giersbergen (ex-The Gathering, VUUR, szóló - csodás hang, utolérhetetlen karizma)
- Fuyuki Tenge, művésznevén Fuki (Unlucky Morpheus - metal Japánból -üveget kitörni tudó erejű hang, gyilkos vibratókkal)
- Asami (Lovebites - japán metal - de fantasztikusan énekel R&B-t is, Disney-hercegnőnek álcázott fenomenális torok, 150 centije dacára dupla tüdő)
Ezek voltak a hölgyek. Urak:
- Freddie Mercury (ugye nem kell bemutatni? Se előtte, se utána nem volt és most sincs ekkora rockénekes zseni)
- Bruce Dickinson (Iron Maiden - élő heavy metal legenda, acéltorok, überkarizma)
- Rob Halford (Judas Priest - lásd a Bruce Dickinsonnál írtakat)
Kpop:BTS szinte csak kpopot hallgatok, de írok mást is
Pop:minden előadótól csak pár dal van Benson Boone (in the stars) nem jut eszembe több
Magyar:Margaret island, ami a retro vagy petofi rádión megy ill. szeretem a Csináljuk a fesztivált!-os dalokat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!