Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Párommal elmennék Newyorkba,...

Párommal elmennék Newyorkba, de én rettegek, soha nem voltam még külföldön?

Figyelt kérdés

Párom már sokszor volt, most is meló miatt megy, és mondta menjek vele, fizetik a szállást, "csak" a repjegyet kell megoldani.

Ti nem féltetek?

2023. okt. 7. 15:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha ennyire félsz, akkor menjetek el előtte valami közelebbi helyre, ott tudod szokni az érzést, hogy idegen országban vagy, tapasztalatot gyűjtesz, teszteled az angoltudásod, hogy mennyire boldogulnál stb.

Ha pedig ilyen gyakran jár New Yorkban a párod, akkor valószínűleg lesz még alkalom oda is eljutni ilyen jó feltételekkel, nem?

U.i.: Én imádok utazni, jártam már Amerikában és Ázsiában is saját szervezéssel, szóval viszonylag bevállalós vagyok, de azóta megszületett a kisfiam, most egy éves... Első útnak direkt egy közelebbi célt választottam, mindössze 3 napra mentünk el Ciprusra. Bevallom, hogy én is nagyon izgultam, de túl akartam lenni az első utazáson, féltem, hogy minél tovább húzom, annál nehezebben szánom rá magam végül. Szerencsére jól sikerült, remélem ezután könnyebb lesz nekem is :)

2023. okt. 7. 23:11
 12/15 anonim ***** válasza:
@8 JoBurg kemény hely. Meg lehet úszni, de ha az ember nem tudja, hogy mit és mikor csinál, akkor jó sok szerencse kell hozzá. Jártam Dél-Afrikánál jóval neccesebb helyeken Szomáliától Mauritánián Guineáig, de Johannesburgot még így is bőven veszélyesnek mondanám.
2023. okt. 8. 05:32
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: érdekes, hogy ilyen eltérő vélemények vannak. Mivel nem jártam ott, így elhiszem, hogy ilyen szemmel is lehet rá tekinteni. Valószínű, hogy ismerősöm még nem látta a város igazi arcát. Sajnálom, hogy rossz élményed volt ott.
2023. okt. 8. 09:41
 14/15 winR ***** válasza:
Ki ne hagyd, menjél! Nem lesz semmi gond, tök normális hely, nem veszélyes.
2023. okt. 9. 13:09
 15/15 anonim ***** válasza:
@13 Szó sincs róla, hogy rossz élményem lett volna, de nagyon nem vagyok átlag utazó, elég hamar észre szoktam venni, hogy melyik utcába nem szabad bekanyarodni, meg nem kapom elő az okostelefonomat a nyílt utcán Dél-Afrikában.
2023. okt. 9. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!