Meglehet-e oldani a repülést? 15 vagyok és szülő nélkül szeretnék kimenni New-Yorkba egy barátomhoz!
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy egyedül utazzak? szeretnék mindent megtudni, hogyha nem lehet, vagy meglehet valahogy oldani hogy eltudjak egyedül is utazni?2010. júl. 16. 14:32
1/8 anonim válasza:
szülői engedéllyel utazhatsz. de pontosan nem tudom hogy a szülői engedélyt hogyan kell elintézni.
2/8 anonim válasza:
Szülöi engedéllyel utazhatsz egyedül is.
3/8 A kérdező kommentje:
értem :) és valaki tudja h kell elin tézni?
2010. júl. 17. 13:05
4/8 anonim válasza:
Szepen felhivod a malevot, mivel van kozvetlen jaratuk es megkerdezed. Ha olyan nagy vagy, hogy egyedul kiutazol new yorkba, akkor ezt igazan el tudhatnad intezni
5/8 A kérdező kommentje:
:S miért most vigyem anyumat is meg a családomat mikor egy barátomhoz megyek? ne ugrass már
2010. júl. 18. 12:50
6/8 anonim válasza:
vannak ott barátaid hogy hogy? és kimernéél egyedül menni? irigyelek (: amugy hivjátokfel valamelyik repülői társaásogot és ott érdeklődjetek avgy weboldalon
7/8 A kérdező kommentje:
hát csak akihez megyek azvan. régóta ismerem. hát igen kimernék .:)
2010. júl. 25. 16:19
8/8 anonim válasza:
hát igen ha egyedül akarsz repülni akkor az nem lehet nagy megerőltetés, hogy fel kell hívnod a malévot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!