Párommal elmennék Newyorkba, de én rettegek, soha nem voltam még külföldön?
Párom már sokszor volt, most is meló miatt megy, és mondta menjek vele, fizetik a szállást, "csak" a repjegyet kell megoldani.
Ti nem féltetek?
Nem teljesen értem, dolgozni mennél te is, vagy csak nyaralni, míg ő 2-4 hétig dolgozni fog?
Sok mindentől függ. Mennyire vagy bevállalós, tudsz-e angolul, van-e annyi szabid, stb. Én alapesetben nem félnék elmenni, rágyúrnék azért az angol tudásomra, de szívesen megnéznék egy teljesen más országot, ahová valószínűleg másképp nem jutnék el, pláne repjegy árban.
Igen, úgy tűnik, hogy valóban nem voltál még.
Nem féltem.
#7: meglepő, hogy johannesburgot emlegeted, ismerősöm pont ott tartózkodott ma. :D azt mondta, hogy nem vészes a helyzet, bár vannak rámenős helyiek, viszont le lehet őket rázni.
Egyébként aki nem talpraesett, és nem beszéli a nyelvet, az még egy faluban is el tud veszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!