Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Párommal elmennék Newyorkba,...

Párommal elmennék Newyorkba, de én rettegek, soha nem voltam még külföldön?

Figyelt kérdés

Párom már sokszor volt, most is meló miatt megy, és mondta menjek vele, fizetik a szállást, "csak" a repjegyet kell megoldani.

Ti nem féltetek?

2023. okt. 7. 15:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem, dolgozni mennél te is, vagy csak nyaralni, míg ő 2-4 hétig dolgozni fog?

Sok mindentől függ. Mennyire vagy bevállalós, tudsz-e angolul, van-e annyi szabid, stb. Én alapesetben nem félnék elmenni, rágyúrnék azért az angol tudásomra, de szívesen megnéznék egy teljesen más országot, ahová valószínűleg másképp nem jutnék el, pláne repjegy árban.

2023. okt. 7. 15:47
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

Igen, úgy tűnik, hogy valóban nem voltál még.

Nem féltem.

2023. okt. 7. 15:47
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem, de ez rajtad nyilván nem segít. Mi az, amitől félsz?
2023. okt. 7. 15:49
 4/15 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy ő dolgozik, és reggel 8 tól kb 2ig, egyedül lennék :D
2023. okt. 7. 16:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy mitől félsz.
2023. okt. 7. 16:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
2 után még el tudtok indulni nézelődni. Azon kívül gondolom nem 16 éves vagy, némi angol tudással, és gps-el te magad is elindulhatsz várost nézni. Persze csak akkor, ha érzed magadban a késztetést, amennyiben félsz neki indulni egyedül egy ekkora városnak, akkor nem kell bevállalni.
2023. okt. 7. 16:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
New York világviszonylatban egyáltalán nem egy vészes hely, ha Johannesburgba kéne menni, akkor esetleg értenélek. New Yorkban konkrétan igazi címeres gyökérnek kell lenni, hogy bármi baja legyen az embernek.
2023. okt. 7. 16:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

#7: meglepő, hogy johannesburgot emlegeted, ismerősöm pont ott tartózkodott ma. :D azt mondta, hogy nem vészes a helyzet, bár vannak rámenős helyiek, viszont le lehet őket rázni.

Egyébként aki nem talpraesett, és nem beszéli a nyelvet, az még egy faluban is el tud veszni.

2023. okt. 7. 17:23
 9/15 anonim ***** válasza:
62%
Nőként egyedül sétáltam, vásároltam Brooklyn fekete negyedében. Teljesen biztonságban éreztem magam. Budapesten sokkal kevésbé érzem.
2023. okt. 7. 17:39
 10/15 anonim ***** válasza:
En ertem, milyen a szorongas. Ha azzal New Yorkba mentem volna, valoszinuleg olyan rosszul sult volna el, hogy azota sehova nem mennek.
2023. okt. 7. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!