Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha sok pénzed lenne, kiköltözn...

Ha sok pénzed lenne, kiköltöznél Amerikába?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy rengetegen siránkoznak itt a sz*r életük miatt, de ennek az is lehet az oka, hogy egyszerűen csak rossz helyre születtek. Szerinted, ha lenne lehetőséged, hogy Amerikába költözz (mert azért az nem a szomszédban van, és nyilván ezerszer fejlettebb, mint Magyarország), hagynál csapot, papot, és mennél? Most tekintsünk el például a családtól, munkahelytől. Nem azért, hogy ott fényesebb lenne az élet, de mégis csak előrehaladottabb. Én mondjuk megtenném. Bár inkább egy elszigeteltebb részre mennék, ahol kevesebben, de jó emberek vannak.

2023. szept. 2. 01:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%
Az USA és Kanada kezdenek nagyon más országok lenni, mint ahogy az még az emberek által felállított sztereotípiákban él. Semmiféleképppen nem ajánlom mostanában.
2023. szept. 2. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
30%

Hát nem. Egy hónap alatt bebarangoltam az USA-t, többnyire repülővel, annyi elég is volt belőle.

Talán Ausztrália tetszene, esetleg Új-Zéland, de ott még nem voltam. Ráadásul Ausztráliában beszélgettem pár emberrel, aki Új-Zélandról kültöztek át azzal, hogy Ausztrália jobb.

2023. szept. 2. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Ez lenne az utolso hely. Magyarorszagrol 15 eve eljottem, es onnan meg Romaniaba is elhuznek. Amugy Stockholm belvarosaban elnek.
2023. szept. 2. 11:39
 14/18 Sunshinedoll ***** válasza:
67%
Nem valószínű. Annyira nem vonz Amerika, sosem vonzott.
2023. szept. 2. 13:27
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Az USA-ba soha, terroristakhoz nem megyek. A tobbi orszagba igen
2023. szept. 3. 13:59
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Ha külföldre költöznék, az biztosan nem az USA-ba lenne
2023. szept. 3. 18:09
 17/18 anonim ***** válasza:
42%
Szó nélkül bármikor indulnék az USA-ba. Kétszer voltam már ott 3-3 hetet, ugymond "bejártam az egész országot", nagyon sok helyen voltam, és nekem nagyon bejött. Minden.
2023. szept. 5. 11:49
 18/18 winR ***** válasza:
Igen. Floridában kezdeném: szép ház egy lakóparkban, két jó autó, motorcsónak.
2023. szept. 14. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!