Ha sok pénzed lenne, kiköltöznél Amerikába?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy rengetegen siránkoznak itt a sz*r életük miatt, de ennek az is lehet az oka, hogy egyszerűen csak rossz helyre születtek. Szerinted, ha lenne lehetőséged, hogy Amerikába költözz (mert azért az nem a szomszédban van, és nyilván ezerszer fejlettebb, mint Magyarország), hagynál csapot, papot, és mennél? Most tekintsünk el például a családtól, munkahelytől. Nem azért, hogy ott fényesebb lenne az élet, de mégis csak előrehaladottabb. Én mondjuk megtenném. Bár inkább egy elszigeteltebb részre mennék, ahol kevesebben, de jó emberek vannak.2023. szept. 2. 01:57
11/18 anonim válasza:
Az USA és Kanada kezdenek nagyon más országok lenni, mint ahogy az még az emberek által felállított sztereotípiákban él. Semmiféleképppen nem ajánlom mostanában.
12/18 anonim válasza:
Hát nem. Egy hónap alatt bebarangoltam az USA-t, többnyire repülővel, annyi elég is volt belőle.
Talán Ausztrália tetszene, esetleg Új-Zéland, de ott még nem voltam. Ráadásul Ausztráliában beszélgettem pár emberrel, aki Új-Zélandról kültöztek át azzal, hogy Ausztrália jobb.
13/18 anonim válasza:
Ez lenne az utolso hely. Magyarorszagrol 15 eve eljottem, es onnan meg Romaniaba is elhuznek. Amugy Stockholm belvarosaban elnek.
14/18 Sunshinedoll válasza:
Nem valószínű. Annyira nem vonz Amerika, sosem vonzott.
15/18 anonim válasza:
Az USA-ba soha, terroristakhoz nem megyek. A tobbi orszagba igen
16/18 anonim válasza:
Ha külföldre költöznék, az biztosan nem az USA-ba lenne
17/18 anonim válasza:
Szó nélkül bármikor indulnék az USA-ba. Kétszer voltam már ott 3-3 hetet, ugymond "bejártam az egész országot", nagyon sok helyen voltam, és nekem nagyon bejött. Minden.
18/18 winR válasza:
Igen. Floridában kezdeném: szép ház egy lakóparkban, két jó autó, motorcsónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!