Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha sok pénzed lenne, kiköltözn...

Ha sok pénzed lenne, kiköltöznél Amerikába?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy rengetegen siránkoznak itt a sz*r életük miatt, de ennek az is lehet az oka, hogy egyszerűen csak rossz helyre születtek. Szerinted, ha lenne lehetőséged, hogy Amerikába költözz (mert azért az nem a szomszédban van, és nyilván ezerszer fejlettebb, mint Magyarország), hagynál csapot, papot, és mennél? Most tekintsünk el például a családtól, munkahelytől. Nem azért, hogy ott fényesebb lenne az élet, de mégis csak előrehaladottabb. Én mondjuk megtenném. Bár inkább egy elszigeteltebb részre mennék, ahol kevesebben, de jó emberek vannak.

2023. szept. 2. 01:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Mármint melyik országba?
2023. szept. 2. 02:10
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Több hely felmerült már a gondolataimban, ahová szívesen kiköltöznék, ha megtehetném, de az USA pont nincs ezek között...

A kérdésedben viszont szerintem van egy kis logikai bukfenc, mert szerintem akik "siránkoznak itt a sz*r életük miatt", azoknak többek között pénzük sincs. Tehát ha lenne pénzük kiköltözni Amerikába, akkor nem is akarnának annyira kiköltözni, mert akkor valószínűleg itthon sem lenne olyan rossz nekik... 🙂

2023. szept. 2. 02:14
 3/18 A kérdező kommentje:
1. Ahová te szeretnél, mivel a pénzed meg lenne hozzá. Ez a feltevés. Tudom, hogy ott is vannak szegényebb országok, de hozzájuk képest csak jobb lenne, mint Magyarban, nem?
2023. szept. 2. 02:16
 4/18 A kérdező kommentje:
2. Na igen, ez is lehet.
2023. szept. 2. 02:17
 5/18 anonim ***** válasza:
49%
Éltem 4 évet Nashville ( Tennessee), Köszönöm ennyi elég is volt. Onnan Angliába mentem ( Malborough, Wiltshire megye) 12 év után most készülök végleg hazaköltözni. De ha lenne pénzem, ha nem kéne dolgoznom akkor Thaiföldre költöznék. többször nyaraltam már ott, és imádom. Ha egyszer nyuhdíjas leszek kimegyek. Addig dolgozom mert muszáj.
2023. szept. 2. 02:53
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Peruba mennek (Del-Amerika). De, csak ha nyugdijas lennek, akkor. Fel, a hegyekbe. Gyonyoru, es en imadom Perut, es az ott elo embereket.
2023. szept. 2. 06:12
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
Igazából Amerika bármelyik országára igaz, hogy túl messze van a családi és baráti kapcsolatok ápolásához, szóval ha nagyon mozdulni akarnék, akkor Európa könnyen elèrhető országai közül választanék. Rövid ideig éltem az Egyesült Államokban és éltek kint rokonok is, jómódban, de hazajöttek a viszonylagos elszigeteltségük miatt.
2023. szept. 2. 06:20
 8/18 anonim válasza:
0%
Nem. Minek költöznék?
2023. szept. 2. 08:10
 9/18 anonim ***** válasza:
27%

Sose vonzott Amerika annyira, hogy ott akarjak élni. Szívesen megnéznék néhány helyet, de ott élni évekig esélytelen. Számomra a kultúrájuk és hagyományaik nem vonzó.

Akkor inkább Japán vagy Törökország, ha mindenképp Eu-n kívül kell mondani valamit.

De nekem Európa tökéletes, meg vagyok vele elégedve. Itt sokkal több hely van, ahol szívesen élnék. Svájc, Hollandia, Dánia...

2023. szept. 2. 08:12
 10/18 anonim válasza:
95%
New Yorkba szívesen költöznék.
2023. szept. 2. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!