Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyire nehéz kezdeni új...

Mennyire nehéz kezdeni új életet más országban?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy szerencsét próbálnék valahol..amerikába annyira nem vágyom, de arra gondoltam, hogy talán oda kellene menni..például németországba szívesebben mennék..de nemtudom..
2010. okt. 11. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, de erröl volt mar szo, hogy csak 2011 majusig korlatozott. Amugy ez szerintem gyakorlatilag mindenhova igaz, hogy a cegeke szivesebben alkalmazzak hazajuk fiait :) Ne keseritsen el a sok valasz, amit kaptal, latod mi is megcsinaltuk, mi is kint elünk, nem lehetetlen, mi csak arra vonatkozolag adunk tanacsot, hogy hogy lehet a legbiztosabban elöre jutni, es nem par honapon belül vissza Magyarorszagra. En pl vissza fogok menni, Nemetorszagot, csak az anyagiak megalapozasara "hasznalom"
2010. okt. 12. 10:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Bar Franciaorszagrol szo sincs, azert leirom, ha nem baj!

Parom 18evesen, stoppal egy hatizsakkal indult el, a legioba! Megcsinalta 5ev utan leszerelt (azota is banja), több helyen is dolgozott, nem azert több, mert kirugtak, ö vagyott mindig ujra! 12ev utan, miattam haza jött, otthon is talalt jo allast, papir nelkül, perfekt nyelvtudassal, de nem volt "boldog"! Igy adodott egy lehetöseg, kiköltöztünk Fr.o.ba! 10nap alatt talalt allast. Jo 2kezi munka es bizony faraszto, de nagyon jol megfizetik es megbecsülik!

Vagy van itt több magyar csaj, aki egy szot nem beszel franciaul, öt felvettek 5* os szallodaba, takaritani, jo fizetessel. Aki beszeli, öt csak3*osba vettek fel 500euroval kevesebbert!

Elvegezhetsz egy ipari alpinista tanfolyamot, azt altalaban jol megfizetik! Amugy a franciak eleve nem szeretik a ketkezi munkat, igy hamar lehet ilyen teren munkat valallni.

Sok szerencset!

2010. okt. 13. 08:00
 13/15 A kérdező kommentje:

franciaországba nem szeretnék menni..németország, ausztria esetleg anglia, amerikától teljesen elvettétek a kedvem:D az is lehet hogy ha nem találok ki semmit, hogy itthon mit csinálnék szívesen vagy külföldön akkor megyek katonának..légióba biztos hogy nem..

Köszi mindenkinek.

2010. okt. 13. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
A kedvedet ne vegyük el :) csak azt sokkal, ezerszer, millioszor jobban at kell gondolnod, meg kell szervezned, es meg egy jo adag szerencse :)
2010. okt. 13. 21:34
 15/15 anonim válasza:
Szerintem,hogy ha a nyelvet tudod akkor menni fog.
2010. okt. 17. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!