Mennyire nehéz kezdeni új életet más országban?
En Nemetorszagban elek. Amerikaba szerintem gyakorlatilag lehetetlen ugy kijutni, hogy na, szerencset probalok, kimegyek, aztam lesz, ami lesz.
Nemetorszag oke, közel van, barmikor haza tudsz menni. En a helyedben most mar megvarnam, amig nem lesz kötelezö a munkavallalasi, ha nem nagyon sürgös, hogy indulj :) (2011-töl nem kell). Itt nem nehez, szerintem. Nem akkora a különbseg a ket kultura között. Viszont itt nem nagyon türik a trükközgetst. Dolgozni kell, es ezert szerencses esetben jol megfizetnek, megbecsülnek. Ide mondjuk szerintem egy olyan 2-300 ezer ft indulotöke kell, HA jol beszelsz nemetül.
Szélsőjobboldali vagy Nemzeti párt? Manapság ráhúzzák a nemzetiekre, hogy szélsőjobboldali..
Egyenlőre még nem aktuális a dolog..még be kell fejezni a sulit és egy nyelvvizsgát csinálni..csak ma először elgondolkodtam ezen..egyébként 18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!