Mobilnet az USA-ban?
Sziasztok,
Hétvégén utazok az USA-ba és most látom, hogy a Telekomnál csak ez a világjáró net van adatforgalomra, ami 3500 Ft/3nap. Két hétre elég drága.
Látom vannak ilyen prepaid e-sim opciók. Ezek működnek? Van valakinek tapasztalata?
Iphone 12 készülékem van, független. 2 hétre megyek USA-ba és 1-2 GB-re lenne csak szükségem, hanghívás nem szükséges, arra használom a meglévő SIM-et.
Előre is köszi ha van valakinek ötlete, tapasztalata.
Meg egy, az uber jo, de a Lyft ugyanolyan jo, de olcsobb. Foleg, ha nem BMW-t valasztasz hanem mondjuk egy nissant vagy kia-t.
En a facebook messengeret elfelejtenem, mert olyan mertekben agresszivan leuralja a telefont (es az eleted), hogy az elkepeszto. A viber de meg a skype is jobb.
A jegyvasarlasoknal figyelj arra, hogy csak akkor engedelyezd, amikor es abban a pillanatban fizetsz, elotte es utana tiltsd le a fizeteseket, ellenkezi esetben a farzsebedbol/taskadbol/stb fogsz fizetni az erintos-modszerrel olyanokert, amiket nem is akartal fizetni (csalok vannak mindenfele, foleg ahol tomeg van)
Tegnap értem haza és végül ezzel oldottam meg:
14.50$ volt 5GB 21 napra. Az 1GB talán 5$ volt szóval elég olcsó megoldás.
Értelemszerűen esim képes teló kell hozzá illete nekem át kellett raknom mindkét simet manuális hálózatváltásra de utána simán ment.
Googlemaps, uber, messenger, böngészés, ezekre használtam és egyszer sem volt gond.
Koszonom, hogy megirtad, ez tenyleg a legolcsobb utazashoz. En ezt nem ismertem, talan mert itt elek es ez kiesik nekem, ha meg utazok, akkor nekem nem igazan eri meg valtani, amikor a jelenlegi planom kenyelmes mindenhez.
De elmentettem a linket, mert az ismeroseimnek, ha jonnek, jol johet ez az info. Koszonet erte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!