Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Nyugati parti körút kezdő...

Nyugati parti körút kezdő utazónak megéri szervezetetten irodával?

Figyelt kérdés
A Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, Yosemite, Grand, és egyéb kisebb nevezetességek vannak benne 12 nap. Kajával együtt 1,1-1-2 millióra jönne ki. Mivel teljesen kezdő utazó vagyok (csak 4 repülés, sose vezettünk idegen országban, nem hogy több milliósban ) én ezt látom a legjobb megoldásnak. Ha ketten is mennénk is 2 hetünk lenne rá, és csak egyikünk vezetne, ami stresszes és fárasztó az 5-6 órás utak, és a parkon belüli 1-2 órás vezetések is. Sokan leszóltak hogy már pedig nem vesz el az élményből, illetve hogy 1-200 ezerrel olcsóbban lehet megúszni saját szervezésben. De megéri az a sok stressz amit maga mögött hordoz?

2022. jún. 14. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem kezdő utazóknak és/vagy körutakhoz pont ideális a szervezett út.

Ne másokkal foglalkozzatok, csináljátok úgy, ahogy nektek kényelmes.

Az utazás, nyaralás tényleg ne a stresszről, hanem az élményekről és a kikapcsolódásról szóljon.

2022. jún. 14. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem tök dilinyósnak sosem éri meg a szervezett út.

Repülőjegyet csak tudsz vásárolni, elvégre nem vagy hülye. Szállást és autót tudsz foglalni, nyelved van, hogy használd, magyarán éhen sem marqadsz.

Hagyd meg kérlek az utazási irodát a tökkelütött barmoknak.

2022. jún. 14. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor itt van egy tokkelutott barom aki, az anyukajaval szervezett úton volt new york-niagara vizeses-toronto utvonalon mert olyan gyokerek vagyunk hogy máshogy nem tudtunk elmennj mi barmok.
2022. jún. 14. 16:12
 4/4 D. Brasco ***** válasza:
31%
Kezdő utazóként biztosan nem egy ekkora kaliberű úttal kezdenék
2022. jún. 14. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!