Mennyi kezdő tőke szükséges usaba költözlés esetén?!
Ha egy olcsóbb házat és egy kocsit is vennék és még maradjon kb 6 hónapig pénz. Munka keresés miatt!
Városok amire gondoltam: austin,tx - Dallas, tx -
esetleg Boston, Ma
Ha van zöldkártyád és egy keresett szakmád, akkor nem kell olyan sok pénz a megélhetésre. Az autó meg a ház ára az változó, nézelődj a neten.
Ha nincs se zöldkártyád, se jó szakmád akkor kb a világ pénze sem elég.
Szellemi toke, elsosorban, ami neked hianyzik...
6 honapig hogy akarsz kint maradni? ESTA-val 90 napig maradhatsz csak, utana illegalis bevandorlonak minosulsz. A 90 nap alatt sem vallalhatsz munkat, csak illegalisan - ez viszont kitoloncolassal, az ESTA ervenytelenitesevel, adott esetben par evre komplett kitiltassal fenyeget.
Nyilvan fogalmad nincs az egeszrol, ha rogton hazat meg kocsit akarsz venni, ugyhogy nem is koptatom tovabb a billentyuket.
A kerdezo nyilvan nem ismeri a dolgokat de azert nem kell rogton lehulyezni. Kedves kerdezo, sajnos igazuk van a valaszoloknak, USA-ba nem lehet csak ugy koltozni. Esetleg ha be tudsz invesztalni legalabb femillio dollart, lehet rola szo. Nezd meg amerikai kovetseg oldalan hogyan lehet vizumhoz jutni.
Kulonben mind a harom varos elegge draga, kulonosen Boston.
kérdező: sose felejtsd el hogy a válaszolók nagy része
1., sose volt még usában
2., kecskeméten egy lakótelepi lakásban nyomorog, már a gondolat is kiakasztja hogy más eljut az usába
3., sok tízezer magyar van kint és dolgozik az usában annak ellenére hogy nem volt zöldkártyájuk
máshol nézelődj ez ügyben a neten, ne itt kérdezd meg
Ne házban hanem lakásbérlésre gondolj!
Én 15 évig élltem kinn (igaz legállisan,zőld kártyával és késöbb US állampolgár lettem) de soha senki sem kérdezte meg (még a rendörök sem,hogy hivatalosan vagyok e ott)
Igaz ez még 2001 elött volt,most nem tudom mi a helyzet,de ismerve az ottaniakat,ha europai kinézeted van-kék szem esetleg szőke a hajad -a kutya sem fog sehol igazolványt kérní.Még a jogosítványhoz sem kérték a zöld kártyát akkor-ami minden ottani igazolványt kivált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!