Ha az USA-ba megyek 3 hónapra tudok bérelni kísérőt? (Még soha nem ültem repülőn) Illetve meddig kísér? Mi kell az utazáshoz?
Nem tudok telefonálni jelenleg.
Emailt írtam a repülőtérnek 1 hónapja és nem kaptam választ.
Budapestről indulok Floridába.
Meg kellene tudnom, hogy 1db márciusi oltással ki tudok-e család látogatásra menni Amerikába.
Azt tudom,hogy a reptéren csinálnak Kovid tesztet.
A jegyet és az estat 24 órával indulás előtt kell kinyomtatni, ha minden igaz.
(Valamint Németországban lettem beoltva akkor a neten megtalálom szerintetek ennek a nyomát?)
Jól értem, hogy már megvetted a regjegyet? Akkor elég felelőtlen voltál, előtte kellett volna tanulmányozni a beutazási feltételeket. Az USA-ba csak akkor fognak egy oltással beengedni, ha az egydózisú oltás volt, negatív teszt viszont tegnaptól már nem kell.
Itt tudsz olvasgatni, hogy milyen szabályok érvényesek: [link]
A reptereken minden elég egyértelműen ki van táblázva, nem igazán van szükség kísérőre.
Szasz első!
Hétfőtől az USA is megszűntette a beutazási kivételeket,oltás és teszt nélkül mehetsz, csak esta kell.
Na puszika,csőváz!
5. Ez nem igaz csak teszt nem kell.
"2022. június 12. napjától kezdődően az USA-ba való beutazás kapcsán nem kell az utazóknak bemutatniuk negatív Covid-19 tesztet, vagy igazolást arra nézve, hogy átestek a betegségen. A tájékoztatások alapján a fully vaccinated status megléte továbbra is előírás a beutazni vágyók irányába."
1 db Pfizerem van. Március 15-én kaptam meg. 3 hónapja van meg. Át is estem, de erről nem tudtam bizonyítékot szerezni.
Vérvételes antigénteszt nem jó?
repülőtérnek írtál e-mailt? LOL
Kísérőt kiskorú gyerekek mellé szoktak adni, a stewardessek átveszik őket a szülőktől, és érkezéskor átadják a fogadó személynek.
Lol, nem tudtam, hogy korhoz van kötve...
Igen képzeld el a reptérnek van telefonszáma és email címe is, ahol elvileg utazással kapcsolatos információval tudnak szolgálni.
De gondoltam h ide téved egy ilyen gy..kér, mint te, aki semmi hasznossal nem tud szolgálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!