Mennyi pénz kell mindehez?
Figyelt kérdés
14,5 éves lány vagyok és azt tervezem, hogy kiköltözöm az USA-ba amikor lesz elég pénzem. És szeretném elvégezni a Yale Egyetem dráma szakát is. Tudom, hogy van a zöldkártya meg amerikaival megházasodás meg az egyetem, demégis szeretnék kiköltözni ha még nem is New Yorkba, de ott valahol egy kisebb vidéki városban, Connecticutban2010. szept. 17. 19:13
2/6 A kérdező kommentje:
köszi de én arra vagyok kíváncsi mennyibe kerül ez?
2010. szept. 18. 08:34
3/6 anonim válasza:
több millióba lehet azis h mindennel együtt 10 millióba is...
4/6 anonim válasza:
Már ne haragudj,de 14.5 éves vagy..Még legalább 10 év mire eljöhet az idő,hogy a tereidet valóra váltsd..Ki tudja ma megmondani neked,hogy 10-15 év múlva mennyibe fog ez neked kerülni..Hiszen ahogy mondják sok víz lefolyik a Dunán..Ki tudja mi lesz veled 10-15 év múlva? Lehet akár 10 millió vagy akár 20 millió is..Ki tudja mennyit fog érni a forint és a dollár???
Szóval sok sikert neked a későbbiekben,és kevesebb ilyen értelmetlen kérdéseket..
5/6 anonim válasza:
addigra mar a dollarnak sem lesz erteke, a gazdasag meg jobban ossze fog omlani. hazassagot kotni amerikaival...sorry...mar figyelik ezert a magyarokat. szinhaz, drama? ma mar nem megy az ilyesmi sem. tervezzel el valami olyat ami hamarabb es konnyebben megvalosithato. :)
6/6 anonim válasza:
Sok-sok pénz!De ha felveszed valamelyik vallási intézménnyel pl. jehova vagy baptista egyházzal a kapcsolatot,megtanulsz angolul,bármi lehetséges. De a vöröskereszttel is kijuthatsz.Amúgy a házasságról tegyél le,de az állampolgársági vizsga még bejöhet.Kb 3 és fél év múlva kimehetsz,de addig dolgozz diákmunkában sokat és spórolj!Suliba ha nem is jutsz be,attól még munkát vállalhat és boldogan élhetsz.Igazából bármi lehetséges, ha nagyon akarod!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!