Mennyi pénz kell ahhoz hogy letelepedjünk Canadában?
Szerintem ennél kicsit több kellene, bár nem tudom a részleteket. (bérelt lakásba?)
Amúgy írígyellek. Canada nagyon szép ország, s nekem bejön az éghajlata is. Ha csak rajtam múlna én is oda mennék. Sok sikert!
Nem mondom azt, hogy maradj az országban, ha nem köt ide semmi, és gyűlölöd... DE!! Fiatal vagy még, és jelen esetben édesanyád a főnök.
Pár évet még biztosan kibírsz Magyarországon, aztán ha 18-19 éves leszel, kimehetsz egyetemre, ha okos vagy. Ha pedig nem, akkor pár évet dolgozol, és félreteszed a pénzt, aztán új életet kezdhetsz Kanadában.
Teljesen egyetértek veled! Menjetek, tényleg jobb lesz külföldön! Én is mennék, de majd csak diploma után:D
19/L
Kérdésed hány főre vonatkozik?
Hát sajnos az a legtisztább ha vérsz 3 évet vele, és középsuli után próbálkozol vhol külföldön.. Én 17 vagyok, és 13 évesen döntöttem el hogy külföldön akarok lakni, de már kisgyermekkorom óta nagyon érdekelt, hogy milyen máshol. Engem sem köt semmi ide, már voltam látogatóban néhány helyen, és hamarosan mehetek a saját utamra..
Szerintem tarts ki még egy kicsit, szenvedés lesz, de gondolj arra, ami utána lesz. Sok sikert, remélem menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!