a legitarsasag oldalan vedd meg, felesleges kozvetiton keresztul bohockodni
2022. febr. 22. 17:54
3/9 anonim válasza:
Aha persze. 200 ezer lesz a retúr jegy New Yorkba meg fél millió a reptéri illeték.
2022. febr. 22. 17:54
4/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, úticéltól függ, pár helyen előfordulhat.
2022. febr. 22. 18:11
5/9 anonim válasza:
Néha charterjáratra lehet olcsóbban foglalni jegyet. Jellemzően turista helyekre. Én Ponta Delgadara vettem olcsóbb jegyet irodán keresztül. Amikor utaztam nem volt közvetlen járat Ponta Delgadára, a legolcsóbb lisszaboni átszállással volt Tap Airrel. Az utazási iroda charterjárata kb. 150 Euroval volt olcsóbb és közvetlen járat volt. Illetve ha utolsó pillanatban vennéd meg a jegyet szerencsével találhatsz Last minute jegyet irodán keresztül. De nagyon ritka, hogy olcsóbb legyen, manapság olcsó fapados mindenhová megy..
2022. febr. 22. 18:55
6/9 anonim válasza:
Így van, nagy ritkán charterekre olcsóbbak, amúgy meg nem. Egyszer elcsábultam amúgy: pont a nászutunkra pár százalékkal olcsóbb volt a jegy közvetítőn keresztül. Aztán jött egy jàrattörlés hónapokkal az utazàs előtt és végül talán ha egy hèttel az út előtt sikerült csak àtfoglalni, mert elérhetetlen volt a közvetítő cèg. Szóval ne tömd ezeket a cégeket.
2022. febr. 22. 19:21
7/9 anonim válasza:
Vannak azért itt dolgok. Skyscanneren eleve nem veszel jegyet, ott csak árakat hasonlítanak össze. Reptéri illetéket rég nem számítanak fel külön, egy New York-i repjegy meg ezer éve nem kerül 200-ba, ha jókor veszed.
2022. febr. 22. 21:06
8/9 anonim válasza:
7
Az utazási irodak szoktak felszámolni. Konkrétan most láttam pár napja: Egyiptomi út Hurghada fapadossal,repjegy 40 ezer, szállás 180, 7 éjszaka/fő, reptéri illeték 95 ezer/ fő. LOL.
2022. febr. 22. 21:26
9/9 anonim válasza:
Milyen repteri illetek?
Mindig megvettem a repjegyet vagy a repulotarsasag oldalan(elotte nezelottem skyscanneren, kayakon pl). Egyszer vettem a skyscanneren USA-ba, nagyon olcso volt a jegy, viszont!!! nem volt hozza feladott borond. (szoval az plusz olyan 40 rugo volt(oda is meg vissza is fizetni kellett).Es nehez volt a becsekkolas, mert idobe telt kideriteni a foglalasi szam alapjan, hogy melyik repulotarsasaggal megyek, illetve melyiken tudok becsekkolni. Feladando poggyaszt ez miatt marcsak a repteren tudtam megvenni, ami kicsit dragabb, mintha a jeggyel egyutt vettem volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!