Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Valóban olcsóbb repülőjegyet...

Valóban olcsóbb repülőjegyet foglalni utazási irodán keresztül, mint ha én pl. skyscanneren foglalok jegyet?

Figyelt kérdés
Kedvezményt kapnak?

2022. febr. 22. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyik jobb mint a másik.

Közvetlenül meg ne próbáld...

2022. febr. 22. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
a legitarsasag oldalan vedd meg, felesleges kozvetiton keresztul bohockodni
2022. febr. 22. 17:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Aha persze. 200 ezer lesz a retúr jegy New Yorkba meg fél millió a reptéri illeték.
2022. febr. 22. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Én úgy tudom, úticéltól függ, pár helyen előfordulhat.
2022. febr. 22. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Néha charterjáratra lehet olcsóbban foglalni jegyet. Jellemzően turista helyekre. Én Ponta Delgadara vettem olcsóbb jegyet irodán keresztül. Amikor utaztam nem volt közvetlen járat Ponta Delgadára, a legolcsóbb lisszaboni átszállással volt Tap Airrel. Az utazási iroda charterjárata kb. 150 Euroval volt olcsóbb és közvetlen járat volt. Illetve ha utolsó pillanatban vennéd meg a jegyet szerencsével találhatsz Last minute jegyet irodán keresztül. De nagyon ritka, hogy olcsóbb legyen, manapság olcsó fapados mindenhová megy..
2022. febr. 22. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Így van, nagy ritkán charterekre olcsóbbak, amúgy meg nem. Egyszer elcsábultam amúgy: pont a nászutunkra pár százalékkal olcsóbb volt a jegy közvetítőn keresztül. Aztán jött egy jàrattörlés hónapokkal az utazàs előtt és végül talán ha egy hèttel az út előtt sikerült csak àtfoglalni, mert elérhetetlen volt a közvetítő cèg. Szóval ne tömd ezeket a cégeket.
2022. febr. 22. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Vannak azért itt dolgok. Skyscanneren eleve nem veszel jegyet, ott csak árakat hasonlítanak össze. Reptéri illetéket rég nem számítanak fel külön, egy New York-i repjegy meg ezer éve nem kerül 200-ba, ha jókor veszed.
2022. febr. 22. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:

7

Az utazási irodak szoktak felszámolni. Konkrétan most láttam pár napja: Egyiptomi út Hurghada fapadossal,repjegy 40 ezer, szállás 180, 7 éjszaka/fő, reptéri illeték 95 ezer/ fő. LOL.

2022. febr. 22. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Milyen repteri illetek?

Mindig megvettem a repjegyet vagy a repulotarsasag oldalan(elotte nezelottem skyscanneren, kayakon pl). Egyszer vettem a skyscanneren USA-ba, nagyon olcso volt a jegy, viszont!!! nem volt hozza feladott borond. (szoval az plusz olyan 40 rugo volt(oda is meg vissza is fizetni kellett).Es nehez volt a becsekkolas, mert idobe telt kideriteni a foglalasi szam alapjan, hogy melyik repulotarsasaggal megyek, illetve melyiken tudok becsekkolni. Feladando poggyaszt ez miatt marcsak a repteren tudtam megvenni, ami kicsit dragabb, mintha a jeggyel egyutt vettem volna.

2022. febr. 24. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!