Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ti hol szoktatok repülőjegyet...

Ti hol szoktatok repülőjegyet venni?

Figyelt kérdés
repulojegy.hu, skyscanner.hu, repjegy.hu, pelikan.hu? Vagy mindegy? Csak annyi, hogy kifizetem online, és a visszaigazoló emailt kinyomtatva bemutatom a reptéren? Vannak külföldi oldalak is, amik erre specializálódtak? Pl ha valaki New York-ból akar Londonba repülni.

2017. okt. 24. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
szinte mindegy, bár én a momondot javasolnám, nem kell semmit kinyomtatni minden elektronikus, a reptéren odaadod az útleveled és ők mindent tudni fognak
2017. okt. 24. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
adott légitársaság oldalán. megvannak a saját preferenciáim, így nálam nem az ár döntő, hanem az hogy azokkal repüljek, akikkel szeretek.
2017. okt. 24. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Közvetlenül a légitársaságnál, az ilyen közvetítő oldalak egy rakás pénzt akaszt(hat)nak le rólad a foglalásért.
2017. okt. 24. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
utolsó, látszik hogy csak wizzair-rel repültél életedben, az OTA-k 90%-ban olcsóbbak mintha a légitársaság oldalán vennéd a jegyet, jó párszor repültem legacy-kal és mindig megnézem a társaság oldalát is és eddig soha nem volt olcsóbb, sőt akár több száz dollárral drágábbak is voltak.
2017. okt. 24. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
És a Wizzair talán nem légitársaság vagy mi a fhaszom? 😂😂 honnan tudod azt is, hogy a kérdező nem azzal utazik vagy mondjuk Ryanairrel? Egyébként nem tudom, mit pofázol bele, LOT-tal is utaztam már, ott is olcsóbb volt a saját oldaluk, mint pl.a Bravofly.
2017. okt. 24. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
legyen ahogy akarod, nem az én pénzem
2017. okt. 24. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
En kizarolag a legitarsasag sajat oldalarol veszem, miota egy allitolag jo nevu, itt is gyakran hypeolt oldalon megroviditettek minket par ezer dollarral... havi szinten tobb alkalommal repulok, nem eri meg ilyen-olyan oldalak miatt idegeskedni, akiknek a tobbsegevel, ha baj van csak mossak kezeiket.
2017. okt. 24. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:

tizeneve elek az allamokban, magamnak es rokonoknak mindig expedia, cheapoair vagy onetravel oldalakon veszem a jegyeket, eddig sosem volt gondom veluk

persze mindig megnezem a legitarsasagok oldalait is de azok tobb100 dollarral dragabbak

belfoldi utra (USAn belul) a legitarsasag oldalan veszem kozvetlenul mert ezeknel a kereso oldalak sosem olcsobbak

szoval attol fugg honnan/hova utazol

sose nyomtatom ki a visszaigazolo emailt, csak a beszallo kartyat, de olyan is volt (tobbszor is Ferihegyen) hogy otthon nyomtato hianyaban nem nyomtattam semmit csak a repteren a kis automatabol utlevel behelyezese utan nyomtattam a beszallokartyat

belfoldi (USA) utnal emailben jon a beszallokartya, az okostelot mutatom fel a repteren

2017. okt. 24. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mindig egy adott légitársaság oldalán veszem. Néhány ezer forint mínusz nekem nem ér meg annyit hogy fapadossal utazzak neadjisten több átszállással is.
2017. okt. 25. 15:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Én mindig egy adott légitársaság oldalán veszem. Néhány ezer forint mínusz nekem nem ér meg annyit hogy fapadossal utazzak neadjisten több átszállással is - nem ertelek. A kereso oldalak is tudnak mutatni kozvetlen jaratot, nem-fapados jaratot! Raadasul a fapadost ne ugy kepzeld el hogy kenyelmetlen koszos oreg gepek. Annyi, hogy mindenfele extra szolgaltatasert fizetni kell, kajaert, beszallo kartya repteren valo nyomtatasaert, ules valasztasert, becsekkolt borondert, stb. Ugyanolyan biztonsagos geppel fogsz repulni mint a nem-fapados jarat, csak nem nyaljak ki a $egged...

Sot, a kereso oldalakon ki tudod valasztani, hogy csak non-stop jegyeket mutasson, csak bizonyos varosokon keresztuli atszallast (ha pl. a tengerentulra mesz), es a legjobb az egeszben, hogy a kereso oldalakon megveheted az oda jegyet peldaul a Lufthansara, a vissza jegyet pedig a Swiss Air-re. Ha peldaul tengerentulra veszel jegyet, akkor nem tudsz 1 iranyu jegyet venni kozvetlen a legitarsasag oldalan (tudsz) de ba$$zott draga. A kereso oldalakon pedig ugy varialod oket ahogy akarod.

Sot, a kereso oldalak (legalabbis amit en hasznalok) felajanlanak egy biztositast, ami a jegy aranak a toredeke (5-7%). Ez abban az esetben biztosit, ha vmilyen okbol nem tudsz repulni es torolni vagy valtoztatni kell a jegyet. Raadasul egy tengerentuli jaratra az ember honapokkal elore veszi a jegyet. Ki tudja mi fog tortenni mire oda jutok, hogy utazok. De ha vmi sulyos betegseg miatt nem tudok repulni, a biztosas miatt nem veszitek el tobb100 dollarnyi repjegyet. A legitarsasagok nem nyujtanak ilyet. Vagyis nyujtanak, de az nem a legolcsobb jegyuk, hanem a "torolheto/valtoztathato" arkategoria, ami sokkal de sokkal dragabb.

2017. okt. 25. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!