Repülőjegyet más is vehet nekem? Szabályos hogy a saját kártyával fizeti ki, de az én nevemre szól?
Figyelt kérdés
2017. szept. 19. 08:07
1/13 anonim válasza:
igen, de ha nem utazik akkor a kartyarol kell egy fenymasolat mert a repteren kerhetik
2/13 anonim válasza:
milyen baromsag mar ez hogy masolat a kartyarol??? es ha a ceg vette a jegyet a nevemre, kerjem el a ceges hitelkartyat fenymasolni?
senkinek semmi koze hozza ki vette a jegyet, a te, utlevelben szereplo teljes neved legyen rajta, ennyi.
3/13 anonim válasza:
Pont ahogy az első írja. A múltkor egy kedves uriember előttem a sorban elküldte a dolgozókat a checkinben a jó anyjukba, hogy mekkora idiótaság ez, de addig nem utazhatott, míg az ismerőse át nem küldött egy fényképet a kártyáról, amivel fizettek. A srác a pult mögött azt mondta, hogy ez egy szabályzat a lopott kártyákkal történő fizetés ellen.
4/13 anonim válasza:
Havonta repulok, 2-10 alkalom kozott, most mar evek ota, sosem az en kartyammal volt fizetve, de meg sosem talalkoztam ilyen hulyeseggel :D.
5/13 anonim válasza:
Lehet, hogy légitársaság függő. Én Iberia-n találkoztam az uriemberrel, akitől kérték.
6/13 anonim válasza:
Én se találkoztam soha ilyennel. Míg nem volt bankkártyám mindig anyám kártyájával fizettem a repjegyet, és kifizettem neki kp-ban. Soha nem kértek semmi ilyesmit, nem is hallottam ilyenről.
7/13 anonim válasza:
sok barom, ez nem legitarsasag fuggo hanem altalanos szabalyzat, van aki alkalmazza van aki nem, attil hogy a barim wizz prolijaraton repkedok meg nem futtottak bele meg letezik.Majd ha normalis gepre nem engedik fel mert nem tudja bizonyitani hogy nem kartyavisszaeles akkor majd jin ide sirni.
8/13 anonim válasza:
Vannak vélemények. Sokféle, mert sokféle (tudású) ember van. És van check-in. Itt azt nézik, mi van a számítógépben. Ha szerepelsz, még a jegy sem kell feltétlenül (azért ránéznek, és van ,aki ellenőrzi is). Ha nem vagy benne (tehát komplikáció adódott), akkor a helyzet alapvetően változik. Mivel az utazás a te érdeked, neked kell bizonyítanod, hogy ők tévedtek. Ehhez sok minden kellhet, és az eredmény akkor sem biztos. Mindenesetre egy igazolás a jegyről jól jön. Az igazolás a kifizetésről kell, nem arról, ki fizetett.
9/13 anonim válasza:
Utolsó, nekem Emirates, Turkish Airlines, Air France szokott a listán lenni. Esetleg még EasyJet illetve Pegasus, ha fapadosról van szó. WizzAir-rel soha nem repülnék, lehúzós banda, köszi :D. Ezért írtam, hogy ezzel még a CDG-n sem találkoztam soha, vagy egyéb nagy reptereken vagy akár kisebb reptereken sem.
10/13 anonim válasza:
7-esnek ment természetesen, nem neked 8-as :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!