Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az Egyesült Államok mely...

Az Egyesült Államok mely államaiban vannak olyan szép hegyek, mint Kanadában, vagy mint Magyarországon a Bükk, Mátra?

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 17:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
6%

Amúgy nem értem az 5-ös válaszom miért van lepontozva. Ott egy jó link ahol államonként végig lehet kattintgatni, hogy mi a helyzet.

Nyilván Magyarországot olyan szempontból értelmetlen összehasonlítani, hogy az USA területének 1%-a lenne. Nagyjából egy államnyi méretű.

USÁ-n belül most hirtelen méretre, adottságokra Pennsylvania államhoz hasonlít:

[link]

A fotók mintha itt készültek volna a Duna kanyarban.

2021. dec. 7. 09:20
 22/34 anonim ***** válasza:
67%

19.

Meg is kaptam a magamét. De ezeknek a nagymagyaroknak aztán bizonygathatod, hogy bejártad az országot.

Ha nem hájpolod ezt a középszert sząr vagy.

2021. dec. 7. 10:22
 23/34 anonim ***** válasza:
66%

22.

Én vagyok 19.

Így van, ha nem Magyarországot tartod a világ közepének, akkor rögtön lehurrognak. Mert akkor nem vagy igaz magyar. Ha nem minden évben a Balaton nevű posványhoz jársz nyaralni, akkor nem is tudod mit hagysz ki. Meg ugye a hegyeknek nevezett dombok, na azok a valamik.

2021. dec. 7. 10:55
 24/34 anonim ***** válasza:
56%
Bocsi, de bele kell szóljak, mert hallottam egy jót hegymászóktól: amin nyáron is hó van, az hegy. Amin nincs, az domb. Ja és egy libsi vagyok aki megcsinálta az OKT-t.
2021. dec. 7. 11:01
 25/34 A kérdező kommentje:

Ez bölcsen hangzana, ha nem lenne logikátlan, hiszen van olyan éghajlat, ami mellett nem lesz hó a hegyen nyáron. Tehát nem azért, mert nem hegy, meg csak domb, hanem mert olyan az éghajlat.

2021. dec. 7. 12:48
 26/34 anonim ***** válasza:
49%
25-ös, igen, megfogtad a lényeget, valóban vannak olyan igazi hegyek, ahol nyáron sincs hó, de még ez sem fog változtatni azon a tényen, hogy Magyarországon NINCSENEK HEGYEK!!!
2021. dec. 7. 12:56
 27/34 A kérdező kommentje:

Ezen csak nevetni lehet.

2021. dec. 7. 14:24
 28/34 anonim ***** válasza:
78%
Akkor jó nevetést kívánok!
2021. dec. 7. 15:00
 29/34 anonim ***** válasza:
74%
Mindannyian le lettünk pontozva, akik nem ajnározzák Magyarországot, de kibírjuk valahogy:)
2021. dec. 7. 15:01
 30/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

2021. dec. 7. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!