Amerikába már örökre csak védettségivel lehet utazni?
Én úgy tudom hogy csak az mehet, aki be van oltva. Védettségi nyilván nem ér semmit, PCR ocpiót pedig nem láttam.
A jövőt nyilván senki nem látja.
Nézd, az oltás egy eszköz arra, hogy megállítsuk a járványt.
Az oltás nem öncélú dolog, tehát nem azért nem utazhatsz, mert azt akarják, hogy be legyél oltva. Az utazás korlátozása nem egyfaja büntetés. Azért nem utazhatsz oltás nélkül, hogy ne terjeszd a betegséget.
Amikor majd a betegség nem lesz köztünk, akkor az oltást sem fogják kérni. Attól nem kell félni, hogy a dolog úgy marad, hiszen az oltás érvényessége is csak 9 hónap, tehát aki tavasszal megkapta az oltást, az a jövő év elején ugyan úgy nem utazhat, mint aki nincs beoltva.
Mindenkinek az az érdeke, hogy az emberek utazzanak, kivéve persze az emberiség összességét, mert az utazás nagyon káros (környzetszennyező, betegséget terjesztő dolog), viszont az egyéni érdek az, hogy utazzunk, mert akkor költjük a pénz, ami jó. Ezen kívül utazni is jó persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!