Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha ujra tobb "elonyt" adnak a...

Ha ujra tobb "elonyt" adnak a vedettsegi igazolvanyhoz, akkor elkepzelhetonek tartjatok, hogy megint a beutazashoz is hozzarendelik, ha valaki karanten nelkul jonne?

Figyelt kérdés
Ha kiutazom megcsinaltatom a pcrt, de itthon azert 10 napot nem tudnek ulni. A kartyam 3 het mulva jar le, aprilisban voltam beteg, az ellenanyagszintem meg abban a laborban, ahol voltam ugyan kimutathato volt, de nem elegge.... Esetleg menjek masik laborba?
2021. szept. 28. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Talán be kellene oltatni magad.
2021. szept. 29. 08:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Talan ha nem a kerdesre "valaszolsz", akkor nem kene hozzaszolni ehhez.
2021. szept. 29. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Igen, elképzelhetőnek tartom. És jó ötletnek.
2021. szept. 29. 14:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak mivel van mar unios igazolvány, amelyet az orszag is elfogad, az igazolvany pedig antigen es pcr teszttel is megszerezheto, igy velemenyem szerint ertelmetlen lenne a magyar vedettsegihez kotni a belepest mar.
2021. szept. 29. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!