Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az igaz, hogy amerikában a...

Az igaz, hogy amerikában a magyar akcentus szexi?

Figyelt kérdés

Igazából itt a olvastam egy kérdésnél.

"Az meg nem feltétlenül igaz, hogy mindenképp magyar akcentusod lesz (bár nekem azt mondták angol ismerőseim, hogy a magyar akcentus kifejezetten szexi :) "

2010. aug. 16. 23:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem pedig nagyon sokan mondtak, hogy szexi, es mindig mondjak, hogy nehogy elveszitsem az akcentusomat!:-) Pedig hidd el, en nagyon szeretnek mar ugy beszelni, mint egy amerikai, es akkor nem kerdeznek meg mindig 2 szo utan, hogy honnan jottem...de nekem ez valoszinu sosem fog megszunni...de mindig pozitiv velemenyt mondanak ra.
2010. aug. 17. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez egy nagyon buta kerdes es a valasz nem, csak nem akarnak megbantani es ezert mondjak. Nyilvan akinek egy pasi csapja a szelet, nem azt fogja mondani, hogy hogy beszelsz mar, hanem hogy milyen kulonleges az akcentusod. Az akcentussal elok ezzel nyugtatjak magukat. Marmint hogy ok ettol kulonlegesek. De hat sokat nem is lehet tenni, mert egy kis akcentusa annak is megmarad, aki evekig ejt nappalla teve ezt gyuri. 18-30 evet nem lehet behozni ha beleszakadsz akkor sem.
2010. aug. 17. 21:57
 13/15 anonim ***** válasza:
hát nem éppen, nagyon zavaró, sokaknál nehezen érthető
2010. aug. 18. 18:37
 14/15 anonim válasza:
35%
Nem tudom, de az tuti, hogyha egy külföldi beszél magyarul és van akcentusa, az kifejezetten szexi. :) Najó, nem a csíkszeműektől, de sokaktól igen.
2010. aug. 19. 16:49
 15/15 anonim válasza:
84%
Szerintem egy szexi pasi/vagy nő akcentusa is szexi lesz,bárhonnan is jött. Ha meg ronda,akkor idegesítő lesz az akcentusa is.Nem?:)
2011. ápr. 14. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!