Hova mennétek Amerikában Maine államtól kiindulva 2 hét alatt?
Azt ugye vágjátok hogy Maine állam a keleti, Washington és British Columbia pedig a nyugati parton van?
Ha a kérdező repülővel megy, akkor igazából csak két nap, de akkor már mindegy honnan indul, szóval fölösleges volt beleírni Maine államot a kérdésbe.
A kérdésre válaszolva én is Kanadába mennék, Ottawa közelebb van, mint New York és környéke. A Maine-Quebec-Ottawa utat ha nagyon meghúzod egy nap alatt is be lehet járni autóval, persze én úgy mennék, hogy megállnék a látványosságoknál kurándulóhelyeken, és legalább 3 napot töltenék Quebecben és Ottawában. Toronto már lehet nem férne bele.
Vagy: felfedezném Maine államot. 2 hét alatt szerintem be lehet járni egy Magyarország méretű állam fő látnivalóit.
C opció: elindulnék lefelé a keleti parton autóval, a szép helyeken szintén megállnék, ez egy urbánusabb út lenne, útba ejteném Bostont, Philadelphiát, természetesen New Yorkot és Washingtont, majd onnan egyenes úton vissza.
Ezek a válaszok bmeg :D Maineből levezetni Floridába két hét alatt :DDDD
A posztoló nem írt semmit arról, hogy ki ő és mi érdekli, szóval ha csak az óriási highlightok érdeklik, akkor se vállalnék többet, mint Bar Harbor, Acadia NP, Portland, Salem, Boston és a végére 4-5 nap NYC.
De a már javasolt Quebec City, Montreal, Boston háromszög is jó, csak többet kell vezetni.
Prince Edward-sziget, megnezheted hol játszódik a Váratlan utazás :) amúgy Portsmouth jópofa, esetleg Salem, Boston/Cambridge, lehet New York is belefer.
Ne hagyd ki a homárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!