Mexikó (2 hét)?
Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy DJ vagyok és már több országban is voltam, de csak EU-ban. Most 2 hétre kaptam meghívást Mexikóvárosba több fellépéssel, és nem tudom, hogy menjek-e. 18 vagyok, de már sokat utaztam. Milyen most ott a helyzet? Van esély arra, hogy komoly erőszak áldozata lennék? Van hotel foglalva és kisérőm is lenne. Főleg olyat kérdenék, aki volt már, vagy kint van most is. Köszönöm előre is. (Rész ahol a hotelem lenne: Villa de Los Reyes)2014. márc. 29. 23:36
1/6 anonim válasza:
Valami santit ebbe mert olyan resz itt Mexikovarsba nincs hogy Villa de Los Reyes
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam Valle de Los Reyes, és a városrész neve pedig Los Reyes Acaquilpan(ha jól írom).
2014. márc. 30. 00:11
3/6 anonim válasza:
Mexikóváros jó hely, most az USA-határnál lévő városokban pl. Juarez, kisebb mértékben Tijuana van gáz.
4/6 anonim válasza:
Ha leirod a clubnak a nevet meg a hotelnek akkor talan tobbet tudok segiteni.Vannak jo helyek de tobnyire olyanok ahova egy europai embernek ongyilkossag bemenni.A kulfoldiek altal latogatott helyek eleg biztonsagos ha nem keresed magadnak a bajt.Akik meghivtak biztos hogy ellenorizd le hogy megbizhatok.
5/6 A kérdező kommentje:
Elküldtem üzenetben.
2014. márc. 30. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!