Szerintem Kanadában. Jobb az idő, jobbak a kocsik, nincs nagy gazdasági probléma. Ott is főleg a Nyugati részekre mennék, Alberta, Saskatchewan, vagy British Columbia vidéki részei. Nem szeretem a nagyvárosokat. A természet is nagyon szép Kanadában de az Olaszországban is.
Lehetőség szerint fegyvert is tartanék de tudom hogy azért nem annyira lazák benne mint az USA.
2020. dec. 26. 20:13
2/11 anonim válasza:
Milyen szempontból??
Amúgy mi a szakmád, miben van munkatapasztalatod? Az se mindegy...
2020. dec. 26. 20:13
3/11 anonim válasza:
Kanada is szuper lehet, de én Olaszországot választanám, mert imádom.
2020. dec. 26. 22:21
4/11 anonim válasza:
Én Kanadába mennék szívesebben lakni. Olaszországot megtartanám nyaralási célnak :D
2020. dec. 26. 23:41
5/11 anonim válasza:
Az élet biztosan Kanadában jobb, de gondolkodás nélkül Olaszországba mennék.
2020. dec. 26. 23:59
6/11 anonim válasza:
Élni Olaszország, megélni Kanada.
2020. dec. 27. 07:51
7/11 anonim válasza:
Én Olaszországban élek, számomra régi szerelem volt, viszont lehet neked egyáltalán nem jönne be. Rengeteg tényező van.
- Mihez értesz?
- Milyen nyelvet beszélsz?
- Milyen kultúra vonz?
- Milyen életstílust preferálsz?
- Milyen terveid vannak?
- Mekkora az induló vagyonod?
- Stb.
2020. dec. 27. 17:09
8/11 ottawa41 válasza:
Egyértelműen Olaszország! Egyrészt az nyelv és a kultúra, másrészt az életfilozófiájuk miatt. Én imádom Olaszországot!
2020. dec. 28. 18:28
9/11 anonim válasza:
Kanada egy gazdag ország.
Kicsi a népessége, szépek a táj.
Olaszország túlnépesedett, és a városok tele vannak nyomornegyedekkel. Persze, élhetsz faluban is, de a szép építmények mind városokban vannak.
2020. dec. 29. 21:18
10/11 Travis83 válasza:
Uber sofőr vagyok amerikában. Rengeteg utasom volt Kanadából és Olaszországból. Sokat kérdeztem tőlük, és egyértelműen, gondolkodás nélkül, Kanada lenne az egyik legideálisabb hely számomra! Messze a legjobb választás és nem csak Olaszország mellett!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!