Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » UK vagy USA?

UK vagy USA?

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 06:51
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Hallod Brasco mivanveleeeed rákerestem GYK-n hogy Amerika és az első kérdés alatt lévő válaszok között ott voltál.. nem elég hogy 2 kérdésemnél is ott vagy 🇺🇸
2020. nov. 23. 20:29
 22/32 D. Brasco ***** válasza:
81%
Na most mi bajod van?!Vagy meglepő,hogy egy kérdez-felelek oldalon valaszoltam kérdésekre?!
2020. nov. 23. 20:39
 23/32 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező neked most tényleg azzal van bajod hogy van ember aki arra használja oldalt amire való? Vagyis megválaszoljon kérdéseket.
2020. nov. 23. 20:52
 24/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt honnan szedtétek hogy ezzel nekem bajom van, csak megemlítettem. Régebben nem tanítottak szövegértést vagy mi
2020. nov. 23. 20:53
 25/32 anonim válasza:
100%
Turistaként szívesebben utaznék USA-ba, élni viszont inkább UK
2020. nov. 25. 14:08
 26/32 kokohoho válasza:
46%
Mindegy, csak menj,,,, hátha máshol jobban megértenek! :)
2020. nov. 25. 20:52
 27/32 A kérdező kommentje:
True
2020. nov. 25. 22:06
 28/32 Z válasza:
100%

Usa akkor jobb, ha valami feltaláló vagy. Kickstarteren vagy bármin, ott könnyebb támogatókat szerezni és úgy beindítani esetleg egy vállalkozást, találmányt gyárttatni stb. De persze ehez azért érteni is kell, meg nem hiszem, hogy bárki nulláról tud várat építeni (csodasztorikban nem hiszek). Mindenképpen legálisan kell hozzá kijutni. Ami a nehezebb fele természetesen.

Egyik ismerősöm még pár éve ment ki egy társas ötlettel. Biztos voltak ismerősei ott. Nem hiszem, hogy meggazdagodott belőle, de az óta lehet találkozni a játékkal nagyobb játékboltokban.

2020. nov. 26. 08:44
 29/32 anonim válasza:
100%

Én éltem 4 évet az USAban és most már 6. éve élek az UK-ben. Nehéz kérdést tettél fel, amire számos okból nem egyszerű felelni... mindkettő ország elég nagy, nagyon változatos környezettel, ami alapvetően meghatározza, hogy milyen lesz az életmódod.

Én mindkét helyen szerettem/szeretek élni, de ebben nagy szerepe volt annak is, hogy jól fizető munkám van így relatíve magas életszínvonalat tudok megengedni magamnak és olyan helyen laktam/lakok ami alapvetően nemzetközi, befogadó, az emberek nyitottak és kedvesek (mindkét helyen egyetemváros).

Amerikában sokat jártunk road trippekre, és sok olyan helyen megfordultunk, amik természet szempontjából gyönyörűek voltak, de látszott az embereken a kilátástalanság... semmi munka, minden csak vegetált. De ez megvan az UK-ben is.

Kulturálisan a UK nem áll messze az USAtól, ha egyik bejön, bejön a másik is.

2020. nov. 26. 12:24
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

En jol erzem magam USAban de nem jartam meg UKban.

Nem tudom hogy UK jobb lenne e. Nekem az esos, huvos idojaras nem tetszik es szamomra az ut masik oldalan valo vezetes is furcsa.

USA olyan reszen lakom ahol hosszu a nyar, nincs nagyon hideg tel. Meg most sem kell kabatot hordani, 1-2 nap volt eddig csak amikor kabat volt rajtam.

2020. nov. 26. 12:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!