Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » UK vagy USA?

UK vagy USA?

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 06:51
A kérdező szavazást indított:
UK
USA
40 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%

Én USA-ban a nyugati parton voltam. UK-Ben még csak Londonban de az ugye nem az igazi Anglia.

Őszintén az USA jobban tetszik mert nagyobb hegyvidéjek vannak valamint vannak sivatagok. Ezenkívül ott jobb az időjárás nem olyan depresszív.

2020. nov. 23. 07:37
 2/32 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
70%
Az Egyesült Államokat mindig irigyeltem a brutálisan szép tájai miatt, de amennyi fegyveres őrült rohangál, nem mernék odautazni.
2020. nov. 23. 07:51
 3/32 anonim ***** válasza:
87%

Turistaként USA, csodaszép nemzeti parkok, tájak miatt.

Élni egyik se, nem tudnának annyit fizetni.

2020. nov. 23. 11:18
 4/32 anonim ***** válasza:
0%
Dikk, a cenzúra.
2020. nov. 23. 11:24
 5/32 anonim ***** válasza:
64%

UK-ben elek, imadom, tengerpart mellett es rengeteg szep kirandulo hely van szerte az orszagban. Evek ota itt elek de nalunk az idojaras is tokeletes es az egvilagon semmi depressziv hangulatot nem tapasztaltam.

USA-ban voltam Miamiban es LA-ben, tetszett turistakent termeszetesen mindketto es meg sok hely van ahova szeretnek kijutni, de nem koltoznek oda.

2020. nov. 23. 11:45
 6/32 D. Brasco ***** válasza:
53%
Vagy mondjuk ha feltennél egy értlemes kerdest,és nem pedig egy ilyen 3 szavas idelökött értelme nincs szart kellene megválaszolnunk........
2020. nov. 23. 14:51
 7/32 A kérdező kommentje:
Előző: Hidd el én nagyon irigyellek :) A lehető legnagyobb boldogsággal mennék ki de a Brexit miatt 101%-osan lehetetlen mostmár
2020. nov. 23. 14:51
 8/32 A kérdező kommentje:
Akkor az új előzőnek: Mi bajod a kérdéssel? Mi rossz van benne? Annyi a kérdés hogy UK vagy USA és van egy szavazás... válaszolni lehet, nem értem mi bajod van. Nem baj, figyelek az ilyen figyelemhiányos emberekre is
2020. nov. 23. 14:53
 9/32 D. Brasco ***** válasza:
0%

Várjál,ilyen rendkívül értelmes kerdest en is fel tudok tenni:

Mercedes vagy Toyota?

Na,mit mondasz?!Mondjuk ne aggodj,nem várom el hogy megértsd...főleg miután még láthatóan most sem érted,de azért játszod az agyad........

2020. nov. 23. 15:25
 10/32 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne megválaszolni?
2020. nov. 23. 15:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!