Hogyan lehetek AU-PAIR az USA-ban? Légyszi osszátok meg tapasztalataitokat, véleményeteket, ill ajánljatok céget, vagy családot, ha tudtok.
Szia! Utolso valaszolo vagyok...
itt van a honlap: [link]
Ha jol emlekszem akkor 400 dollarnak megfelelo deposit-ot kellett fizetnem...de ezt visszakapod amikor lejar az ev...pont azert kell ezt befzetned, hogy ezzel biztositod, hogy tenyleg a csaladhoz mesz, es nem tunsz el, amint kiersz az USA-ba. A repjegyet es mindent a csalad fizet...egyedul a vizumot kellett nekem fizetnem asszem...szoval nem kell sok penz a kijutashoz...mindent elinteznek neked...En ugy emlekszem, hogy 2 honap alatt ki tudsz jonni...eleg gyorsan talalnak csaladot. Sok sikert! Azert majd irj, hogy hogyan alakul minden! :-) Es hogy melyik allamba mesz...stb.:-)
Megint en vagyok..
Bocs...ez az amerikai honlap volt... itt van a magyar ugynokseg honlapja, ami Budapesten van: [link]
Veluk vedd fel a kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!