Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan lehetek AU-PAIR az...

Hogyan lehetek AU-PAIR az USA-ban? Légyszi osszátok meg tapasztalataitokat, véleményeteket, ill ajánljatok céget, vagy családot, ha tudtok.

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 18:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítő választ. :) Le tudnátok írni nekem az aupair America honlap címét? Már többek is ajánlották. Összesen mennyit kellett fizetned a kijutásért? (Reg.díj, repjegy stb) Ha most elkezdem, szerinted mikorra tudok kijutni? Amúgy igen van ennek az au-pair melónak hátránya is, de én már Londonban és Münchenben is dolgoztam fél-fél évet, és tényleg nagy buli az egész ... - főleg valóban, ha nagy gyerekkel vagy :) (bár ő meg visszabeszél...:) )
2010. aug. 12. 09:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia! Utolso valaszolo vagyok...

itt van a honlap: [link]

Ha jol emlekszem akkor 400 dollarnak megfelelo deposit-ot kellett fizetnem...de ezt visszakapod amikor lejar az ev...pont azert kell ezt befzetned, hogy ezzel biztositod, hogy tenyleg a csaladhoz mesz, es nem tunsz el, amint kiersz az USA-ba. A repjegyet es mindent a csalad fizet...egyedul a vizumot kellett nekem fizetnem asszem...szoval nem kell sok penz a kijutashoz...mindent elinteznek neked...En ugy emlekszem, hogy 2 honap alatt ki tudsz jonni...eleg gyorsan talalnak csaladot. Sok sikert! Azert majd irj, hogy hogyan alakul minden! :-) Es hogy melyik allamba mesz...stb.:-)

2010. aug. 12. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Megint en vagyok..

Bocs...ez az amerikai honlap volt... itt van a magyar ugynokseg honlapja, ami Budapesten van: [link]

Veluk vedd fel a kapcsolatot!

2010. aug. 12. 19:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!!! :) ígérem, jelentkezem, ha előrejutottam az ügyben vmit!!!
2010. aug. 13. 10:37
 15/15 anonim ***** válasza:

szia! én is au pairnak készülök két év múlva. szerintem is az au pair in america a legjobb...:)

olvasgass blogokat, ahol leírják az au pairek a tapasztalataikat.

itt van a két legjobb blog, mind a ketten new yorkban au pairek :)

[link]

[link]

2010. aug. 29. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!