Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Melyik Amerika legfejeltebb...

Melyik Amerika legfejeltebb állama ? ( top 3-as lista )

Figyelt kérdés

Melyik államban lehet legjobban élni minden szempontot figyelembe véve?

Gyakran lehet hallani hogy hogy Amerika egyes államai még a német vagy a svájci fejeltségi szintet és jólétet is megütik, de vannak olyanok is amelyek még Magyarországot sem érik el. ( Bár lehet nem is államok hanem városok szintjén kellene gondolkozni )

Gondolkozok hogy kiköltözzek de még nem tudom hogy hova, jelenleg szofver fejlesztőként tanulok.

2020. jún. 20. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
California, Texas , New York
2020. jún. 20. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Massachusetts. Legfejlettebb az oktatas, az egeszsegugy, legtobb a tanult, kulturalt ember,jo itt elni.
2020. jún. 21. 01:22
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Azért ezt nem egetrengető dolog kiguglizni...

[link]

2020. jún. 21. 06:44
 4/5 A kérdező kommentje:
A fejlettséget/jólétet nem csak GDP-ben kell mérni
2020. jún. 21. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Massachusetts, New York, California. Ebben a 3 államban sok munkalehetőség van, fejlett oktatás és egészségügy és magas életszínvonal. Massachusettsben éltem pár hónapot, irigylésre méltóan magas az életszínvonal Bostonban és nincsenek akkora egzisztenciális különbségek sem mint New Yorkban vagy Los Angelesben, ugyhogy én is Mass.-re szavazok :)
2020. jún. 21. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!