Ismeritek az amerikaneked.com oldalt?
Nézegetem az útjaikat, melyeket számomra meglepően olcsón kínálnak, ugyanis azt állítják, hogy benne van a repülőjegy, szállás, autóbérlés, stb. és nyilván még keresnek is rajta!
Nem értem, hogy tudnak egy utat mondjuk 350 ezerből kihozni, mikor csak a repülőjegyek 250 ezer körül mozognak.
Engem igazából az érdekel leginkább, hogy tudják a repjegyeket ilyen olcsón kihozni?
Utazott itt már velük valaki?
Köszönöm
Ja és az autóbérlés 150 ezer ft volt nekik a 13 napra, plusz 15 ezer ft a gyerekülésért a kisebb gyereknek.
Meg ugye nyilván benzin, de az már egyéni dolog.
Szóval úgy látszik van 30/nap alatt is :D
Hiába élsz ott akkor nem vagy tisztába az árakkal teljesen. Ez van.
Engem amúgy nem érdekel, hogy megcáfolod, nem is feltétlen neked írom, hanem a kérdezőnek. Hogy lehet mindent olcsóbban is, épp ebben segít a cég, hogy megmutatják ezeket a lehetőségeket, és nem egy fórumról kell tájékozódni legalább.
Haaat... a 150ezer+15ezer az 13 napra nalam 40/szoval...
Innentol kezdve sima reklam az oldalnak, hamis informaciokkal (pl. 400 meter magas fa), mindezt 12%-os dijert.
Kicsit sem vagytok nevetsegesek.
Te mondod a fákat, aztán számolni se tudsz :D
150+15=165
Az osztva 13-al felénk 13.000/nap nem 40000:D
Úgy érzem, az ilyen egyértelműen reklámozós, az olvasót hülyének néző kamu kérdéseket feltevő kérdezőt két lábbal kellene innen kibszni úgy, hogy az összes pt támogató kamu hozzászólást író gyökeret is ki kellene bszni innen.
az amerikaneked oldalt meg minden IQ70 feletti olvasónak hanyagolnia kellene. (Persze IQ70 alatt bárki használhatja, hiszen erre van)
Huszonnegyeske, nagyon buta vagy. 13000 huf az tobb, mint 40 dodo / nap.
Ne reklamozd ezt az idiota, csalo oldalt.
Hja, es 400 meteres fa tovabbra sincs a Fold nevu bolygon.
Reklam, reklam, reklam, atveres, atveres, atveres.
Köszönöm az értelmes válaszokat. Nem sok volt. Aki azt hiszi, hogy ez kamu kerdes meg reklam, az teved. Lattam valami es gondoltam itt lehetne erdeklodni. Nevetsegesen rosszindulatuak vagytok.
A LOT amugy meg USA-n belul mar csak NYC-be indit jaratot, ahova kb 200 ezer a jegy. Philadelphiaba a AA indul Budapestről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!