Ismeritek a biztonsági ellenőrzés ezen módját?
A robbano es egyeb veszelyes anyagok mindig nyomot hagynak maguk utan. Vagyis ha pl a tenyeredbe veszel egy marek kokaint, hiaba mosod le, microszkopikus darabok a borodon maradnak amit pl a kutya ki tud szagolni illetve egy erzekeny muszer kimutat.
A gezlapot, miutan az a kezeddel erintkezett, a muszer erzekelojehez rakja, es ha a muszer pl azt erzekeli, hogy te dinamitot vagy puskaport tapogattal akkor elkezd villogni teged meg bilincsbe verve elvisznek :)
Laptopokat rendszeresen attorlik igy, nekem a kezipoggyaszomat is mar tobbszor, de a boromhoz meg nem ertek eddig. Lehet h csak gyanus voltal nekik. Semmi extra...
Nekem is letörölték a kezem ilyennel az orlandói reptéren. Vagy drogra vagy robbanóanyagra vadásznak, esetleg mindkettőre...
Óceánjáró hajón dolgoztam, mikor valami csomag jött fel a hajóra mindig körbetörölték ilyen papírdarabbal. Napi szinten láttam, a biztonsághoz tartozik...
Szia!
Nekem Madridban volt gézlapos ellenőrzés, mikor Amerikából jöttem haza.
A pólómat a hasamnál és a kézi táskám belsejét törölték át. Amerikában még nem történt ilyen vizsgálat Velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!