Az USA melyik államába telepednétek le, CA, FL, NY-t nem ér írni?
Figyelt kérdés
Én Maine, Idaho, Wyoming, West Virginia2019. dec. 22. 15:54
11/24 anonim válasza:
“Nem ér” írni? 10 éves vagy? Amúgy meg ne szabd már meg, ki mit írhat -.-“
Én legszívesebben akkor is Californiába költöznék, ha itt “tilos”. Ezeken kívül Michigan is nagyon szép, nem annyira hideg. Alaszkát is megnézném, de abban már nem vagyok biztos, hogy azt a zord időjárást bírnám-e (meg persze a letelepedés, munkalehetőség stb, ezektől most eltekintettem).
12/24 anonim válasza:
Colorado, Idaho, Oregon, Montana, Texas, Connecticut
13/24 anonim válasza:
Mivel Floridat nem eri irni ezert Georgiaba a Floridai hatarhoz kozel :D Egyebkent Jacksonville FL ami jonak tunik.
CA tul draga es tul sokan laknak ott, NY szinten.
14/24 anonim válasza:
Washington state, vagy Oregon észak-nyugati fele (az óceán mellett valahol).
15/24 anonim válasza:
Ha fizetnének sem költöznék az USA-ba, évi 1-2 hónap üzleti út alatt úgy megutáltam, hogy inkább laknék Kelet-Ukrajnában, valami faluban, ahol konkrétan lőnek.
16/24 anonim válasza:
Annyira engem sem vonz a kiköltözés az USÁ-ba, de ha választani kellene és lehetne, Pennsylvania volna a legpraktikusabb. Fejlett, legtöbb része nyugodt környék, könnyű Európával tartani a személyes kapcsolatot az itthoniakkal, de nem is brutál zsúfolt.
17/24 anonim válasza:
Valamelyik északkeleti államba, azaz New England régióba. Ott pont kellemes a klíma, nyáron nincs 40 fokos dögmeleg, amit idehaza egyre kevésbé tolerálok, és télen sincs elviselhetetlenül hideg, de azért van hó általában, nem úgy, mint most nálunk. Történelmileg, kulturálisan az Európához legközelebb álló rész szerintem, úgyhogy a beilleszkedés is itt menne a legkönnyebben. Gazdaságilag fejlett régióról van szó, és mind demokrata államok, szóval politikailag is egybevágnak az értékrendemmel. Szimpatikus Kanada közelsége is, valamint Európába is innen a legegyszerűbb és leggyorsabb alkalmanként hazautazni, ha úgy alakul. Konkrét államot most inkább nem akarok mondani, mert annyira azért nem ismerem a különbségeket a régió egyes tagállamai között.
18/24 A kérdező kommentje:
na állat, hogy ilyen sokaknak tetszik az észak keleti régió mint nekem is
2019. dec. 23. 13:16
19/24 anonim válasza:
Washington DC, Washington, Maine, Virginia. USA-n kívül Kanada.
20/24 anonim válasza:
Tennessee. Nincs jövedelemadó, ezért az élet olcsóbb mint pédául a szomszédos Georgia.Az időjárás hasonló mint Közép-Kelet Európában. Európából könnyen elérhető mert Londonból van közvetlen repülőjárat. Nashville biztonságos, a központja tele van élettel, főleg a Little Broadway. A másik Colorado, szintén nincs jövedelemadó, és gyönyörű az egész állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!