Felsőfokú angol és francia nyelvtudással melyik országban telepednétek le? Miért pont ott?
Hat ha igy a kettot akarnad, akkor kanada. Kanadaban is vannak olyan varosok, mint itthon.
Miert..mert europai, megis erzed eszak amerikat, az eletstilust, a moralt.
"Angliában élek, és inkább Franciaországba mennék. Az időjárás miatt. Angliában pocsék az időjárás. = éve élek kint de képtelen vagyok megszokni. Utálom az esőt..."
Időjárás miatt nem szeretsz egy országot? Komolyan mondom a hozzád hasonlókon mindig jókat nevetek. Mi köze a megélhetéshez az időjárásnak. Én is Angliában élek, jól keresek, mindenem megvan, ami kell, jól érzem magam, az időjárás érdekel a legkevésbé. El laknék én -40 fokban vagy +50-ben is, ha egyébként jól élnék. Mellesleg ugyanannyit esik az eső Angliában egy évben, mint Magyarországon, maximum annyi a különbség, hogy erősen változékony az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!