Oroszokkal hogyan kell kommunikálni? Nagyon udvarias leveleket írtam, mégis könyörögnöm kell a szállásnak, hogy válaszoljanak. Részletek lent:
Figyelt kérdés
Igaz, hogy egyedi kérdéseket tettem fel, de hát csak úgy van értelme az utazásomnak, ha jól érzem magam, az ördög meg a részletekben bújuk meg, úgyhogy szeretnék mindent előre tisztázni, de már másodszorra játsszák el, hogy nem válaszolnak a levelemre. Nekik is az lenne az érdekük, hogy utazzak, és fizessek nekik nem?2018. febr. 28. 22:38
11/16 anonim válasza:
Tulajdonképpen mi is a gond a 4-es válasszal? Mi nem tetszik?
12/16 anonim válasza:
Valószínűleg olyan idegesítőek voltak a kérdéseid, hogy jobban örülnének, ha nem náluk szállnál meg :D
13/16 A kérdező kommentje:
10-es: kb. két hete várok már válaszra. De mondom, a második levelemre is csak azután jött válasz, hogy másodszorra is elküldtem nekik.
2018. márc. 2. 20:44
14/16 anonim válasza:
Nem akarnak ilyen vendéget. Ami teljesen érthető. Tipikusan az az ember vagy, aki ingyen akar plusz szolgáltatásokat, felfosik a falra, majd kifogásolja a tisztaságot, megalázza a recepcióst, aztán a személyzet kedvességére tesz megjegyzéseket, majd jól tolja az egy csillagos értékelést tripadvisoron. Az egyetlen valid kérdés/kérés szállással kapcsolatban a fura időpontos check-in.
15/16 anonim válasza:
"10-es: kb. két hete várok már válaszra."
Hat meg nyavajogs itt par hozzaszolason at ahelyett, hogy felhivnad oket.
16/16 anonim válasza:
Nézd kérdező, úgy látom, Veled nem könnyű dűlőre jutni...
pl. a SAJÁT kérdésednél is alig-alig válaszolsz arra, amit kérdeztünk, pedig magyar kérdésre magyarul kéne válaszolni :-) pl.
-hogy milyen nyelven írtál?
-magánszállás vagy hotel, stb
Kommunikációból NEKED sem adnék jelest - szóval te csak ne hibáztass másokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!