Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Melyik trópusi szigeten...

Melyik trópusi szigeten legjobb lakni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 6. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Sok trópusi sziget van ahol egész évben és éjjel-nappal állandóan kellemes a hőmérséklet. De hírek inkább csak az ismertebb szigetekre költözött magyarokról vannak. Ilyen sziget például Szamoa. A kellemes éghajlaton kívül még további nézőpont lehet az is hogy mennyire legyen benépesedve, milyen fejlett legyen, stb.
2017. okt. 6. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Ahol folyamatosan jó idő van,jó a közbiztonság, jók a koktélok, van mit csinálni, van jó étterem és szállás.Van ilyen Ázsiában, Közép-Amerikában, Polinéziában, stb
2017. okt. 6. 18:40
 3/9 teelapo ***** válasza:
73%

Én meglennék a Kanári szigetekkel is, pedig az nem trópusi. Spanyolországhoz tartozik és itt van Európához közel.

November végén még rövidgatya-póló, és úszhatsz a 20-22 fokos óceánban.

2017. okt. 7. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
st.marteen
2017. okt. 7. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát amelyiken a legjobban érzed magad. De hogy mitől érzed jól magad, még nem árultad el.
2017. okt. 7. 18:11
 6/9 Őry Péter válasza:
Ahol a legtöbb a jócskán, és tiszta a tenger
2017. okt. 7. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Én Réunion szigetén lakom és imások itt lakni.

Most már. De először voltak nehéz időszakok.

Azt azért nem mondanám, hogy soha nem fázunk. Bizony 22 fokban és az alatt már pulcsiban vagyunk. Most hétvégén (most ér véget a tél nálunk) pèldásul kifejezetten hidegnek éreztem a 19-21 fokot.

A lagúnába sem megyünk be fürdeni 25 fok alatt. (Normál időben 28 fokos a víz).

Hiába, tropikalizálódik az ember. Ezen a télen többször viseltem a farmerdzsekimet, bokacsizmával (igaz az irodában hűvös van). Ez volt a negyedik telem itt, az elsőn még rövidnadrág meg nyári ruha, most meg már pulóver reggelenként...

Ami negatívum : nehéz munkát talàlni, mert a munkanélküliség elég nagy. Persze hiányszakmával lehet. Mivel EU, így euróban kapjuk a fizetést, és nem kell semmilyen külön papírmunka ajjoz, hogy dolgozhassunk.

Viszont bárhova mennénk, csak a repülő az opció, és otthontól elég messze vagyunk, hogy csak úgy hazaugorjunk.

A napi fogyasztàsi cikkek drágábbak mint Európában (a tengeri adó miatt).

Pozitív viszont : a természeti környezet, hogy ha úgy tartja kedvünk, akkor minden hétvégén lenn lehetünk a tengerparton, elég sokmindent lehet csinálni, extrémsportok, stb. Az életminőség tekintetében össze sem lehet hasonlítani.

Ja és többnyire azért jó idő van, téli ködös szürkeség nincs. Alapból azt utáltam otthon, bár a vicces az, hogy néha hiányzik...

2017. okt. 9. 05:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2017. okt. 11. 11:04
 9/9 anonim válasza:
Őry Peti....mik a hiány szakmák? Milyen honlapon nézelődjek? Milyen nyelven kell beszélni?
2017. okt. 13. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!