Először megyek Londonba, tanácsok?
A héten megyek, kb 1 hetet töltök ott. Szállás ismerősöknél lesz, de ők nem érnek rá egész nap. Szóval milyen helyeket érdemes meglátogatni, így a téli hidegben is? Milyen programokat ajánlanátok? Miket próbáljak ki, a nyelvet is jó lenne kicsit gyakorolni.:)
(jöhet bármi, látványosság, akár egy jó kajálda, kávézó, bár, koripálya, pláza, forró fürdő, mozi, tényleg minden..:D)
Esetleg, ha valaki leírja, hogy ő mivel töltötte/töltené az idejét, az is segít. De azért pénztárca kímélően légyszi.. amúgy még sose voltam külföldön, szóval bocsi ha kicsit ostoba a kérdés:'D
nemsoká 20/f
Ha egy hétre mész, az Oyster kártyádat feltöltheted egy hétre. Ha elfáradtunk, mindig csak felültünk egy-egy emeletes buszra és onnan nézelődtünk.
A legtöbb múzeum ingyenes, nem tudom, téged mi érdekel, de pl. a Natural History Museum szinte mindenkinek tetszik.
Vásárlásra én is Camden Townt ajánlom, a piacon órákat el lehet tölteni nézelődéssel. Szintén ott mindenféle nemzet konyháját megtalálod, és viszonylag olcsón ehetsz. És remek kocsmák vannak arrafelé. :)
Köszönöm az eddigieket, ment a zöld!:)
Jöhetnek még okosságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!