Mennyi font ajánlott/fő Londonba,1 hétre? (lent)
Márciusban megyünk egy hétre Londonba, és nem tudom mennyi pénzt kéne vinni egy személynek, ami biztos elég.
Napi 3 étkezés, ezen felül napi 1-2 liter üdítő
Oxford Streeten lesz szabadidőnk és szeretnénk venni "pár" dolgot :D
Programokra nem viszek semmit, mert azok le vannak szervezve... mielőtt valaki mondaná :)
Ti mennyi fontot ajánlotok így egy főre?
Ha mekiben akartok enni akkor egy menü 5-6 font.
Ha utcán akartok enni gyrost akkor a medium chicken gyros 5.50 font. Ha egy pub-ban akarsz enni egy hamburgert+ innivalót akkor az 6-8 font. Ha étterembe akkor 12 fonttól számolj. Ha tudsz a szálláson mikrót használni akkor 3-5 fontért tudsz venni mirelit kaját. Te tudod mit ennél, és hol. Az üdítők ára is változó. Lidl-ben kapható cola 1 üveggel csak 50 penny (42 penny pontosan) A rendes coca cola 1.65 fontba kerül a másfél literes
Egy sima fél literes üdítők attól függ hol veszed lehet 1 font de lehet 3 font is.
Mivel nem tudom mit takar a venni "pár dolgot" így erre nem reagálok. Egy biztos. London nem olcsó város.
pár dolog alatt kisebb dolgokra gondoltam, nem tudom elmagyarázni hogy mire. Ilyen apróságok, esetleg 2-3 póló és kb ennyi.
Az eddigi választ nagyon szépen köszönöm!!! :)
Basszus a kártya eszembe se jutott... jó hogy mondod.
Azt úgy teljesen elfelejtettem hogy létezik. Amúgy mindenhol elfogadják, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!