A tanulmányaitok befejezése után ki akartok vándorolni innen?
Nagy többségben az végez ilyen munkát,aki lusta a nyelvet megtanulni és szakmát elvégezni.
Áldozatot kell hozni mindenért,nekem sem az ölembe esett minden.
Húscsomagolóban kezdtem nyelvtudás nélkül, éjjel dolgoztam,nappal nyelvsuliba jártam, 3-4 órákat aludtam egy éven át,mellette otthon végeztem levelezőn a fősulit,munkásszálláson laktam 10 férfival együtt. Szóval marha keményen végigtoltam 1,5 évet, nyelvet tanultam,dolgoztam mint az ökör. Éjfélre jártam dolgozni,sírva mentem minden nap a kezemben lévő fájdalomtól,álmos voltam a nyelvsuliban de tudtam,hogyha ennél többet akarok,akkor azért tenni kell. A munkatársaim a szalagban kinevettek és folyton mondták,hogy minek tanulok,jó ez itt. Hát ezért tanultam,hogy szakmámban dolgozhassak,ne egy hűtőházban minimális fizetésért.....
Nem hazajönni kell tudni fél évente és eljátszani a bárót,aki külföldön dolgozik (és közben mosogat) hanem tenni azért,hogy jobb legyen. És igen,lehet jó életed odakinn, lehet értékes életet élni és élvezni. Csak nem kell elfelejteni,hogy ezért tenni kell az asztalra és le kell tudni mondani egy időre olyan dolgokról,mint alvás,bulizás,henyélés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!