Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Izraelbe szeretnék elutazni,...

Izraelbe szeretnék elutazni, hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

1 hétig bárhol elvagyok, de kb 5-6 napos kirándulás lehetne, amiben benne foglaltatik az oda és visszaút is.

viszont én még életemben nem utaztam el ilyen messzire, nem ültem még repülőn, nem tudom mi kell, milyenek az árak, stb.

annyit már sikerült kibogarásznom hogy 4 reptér van. A Haifa-i lenne a legjobb, de nem találtam közvetlen járatot (vagy nem figyeltem eléggé.)

viszont azt nem tudom hogy útlevél, vízum vagy miegyébre szükségem van-e. :( olvastam a nagykövetség honlapján hogy napi 100 dollár fedezet meglétét igazolni kell (????)

el vagyok veszve. nagyon nagyon örülnék ha valaki rászánná nekem az időt, hogy privátban leírja a tapasztalatait.

2016. szept. 7. 22:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
:) milyen igaz.
2017. ápr. 26. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!