Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Izraelbe szeretnék elutazni,...

Izraelbe szeretnék elutazni, hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

1 hétig bárhol elvagyok, de kb 5-6 napos kirándulás lehetne, amiben benne foglaltatik az oda és visszaút is.

viszont én még életemben nem utaztam el ilyen messzire, nem ültem még repülőn, nem tudom mi kell, milyenek az árak, stb.

annyit már sikerült kibogarásznom hogy 4 reptér van. A Haifa-i lenne a legjobb, de nem találtam közvetlen járatot (vagy nem figyeltem eléggé.)

viszont azt nem tudom hogy útlevél, vízum vagy miegyébre szükségem van-e. :( olvastam a nagykövetség honlapján hogy napi 100 dollár fedezet meglétét igazolni kell (????)

el vagyok veszve. nagyon nagyon örülnék ha valaki rászánná nekem az időt, hogy privátban leírja a tapasztalatait.

2016. szept. 7. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem kell vízum,útlevél kell, ami minimum 6 hónapig érvényes még
2016. szept. 7. 23:46
 2/11 Johnny Bravo ***** válasza:
100%

" nagyon örülnék ha valaki rászánná nekem az időt"

Tudod az a helyzet hogy neked is ugyanannyiba kerül kikeresni amire szükséged van mint nekünk!

Első körön ajanlanam az utikritika.hu oldalt!

2016. szept. 8. 07:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Áh, inkabb használd a nagy nemzetközi oldalakat, mint a Tripadvisor vagy a Virtualtourist. Ezeken pontosk épet kapsz rengeteg mindenről. Jó meg a RomeToRio is.

Szállást a Booking.com oldalon jó nezni.

Repjegyet a Google-be írd be, ezernyi repjegykereső oldal van. De megnézheted a bud.hu oldalon is hogy ki hová repül aztán irány az adott cég honlapja.

Utazási tanácsokat találsz még orszagonként a Konzuli Szolgálat honlapján. Mivel Izrael konfliktusövezetben fekszik, feltétlen figyeld az oldalukat.

2016. szept. 8. 07:44
 4/11 anonim ***** válasza:
24%
Golyallo mellenyt vigyel
2016. szept. 8. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
Gondolj a családra is, mielőtt kimennél és köss valami jó életbiztosítást.
2016. szept. 8. 09:56
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Útlevél kell, a többi dolog nem. Meglátásom szerint már a biztosítás is egy baromság.

Repjegyet legolcsóbban a Wizzair oldalán találsz Tel Avivba, de ha nagyon olcsón szeretnéd megúszni, a Rynair repül Ovdába. 5-10 eFt-ból kijöhet így egy irány.

Azt is csinálhatod, Tel Avivba mész, ott szétnézel, buszozgatsz, és a Vörös-tengertől repülszhaza.

Mivel nem vagyok útikönyv szerző, javasolnám a könyvtárat a további olvasgatáshoz.

2016. szept. 8. 10:05
 7/11 A kérdező kommentje:

ohh köszönet a regneteg válaszért :)))

mivel csak most látom a válaszokat,nem én pontoztam le őket, semmi értékelést nem adtam még rá.

valamilyen szinten azt is megértem, aki negatívkodik, de érdemes nektek is kicsit tovább látni az orrotoknál.

2016. szept. 8. 13:09
 8/11 A kérdező kommentje:
úgy értettem, hogy addig szánja rám az időt valaki drága személy, aki már utazott vagy többször utazott már Izraelbe, és fogja bepötyögi hogy ennek a menete mi szokott lenni. :)
2016. szept. 8. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
63%

Az a menete kedves, hogy először te dolgozol, blogokat olvasol, elolvasod mások mit csináltak, és ha vmit nem értesz, idejössz, kiteszed a szmájlijaidat és kérdezel.

De a lusta embert itt sem tolerálja senki.

2016. szept. 8. 13:40
 10/11 anonim válasza:
Lépj egyet és el is kezted!!
2017. febr. 15. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!