Hogy éri meg pénzt váltani? Euró aztán leva?
Figyelt kérdés
Bulgáriába megyünk nyaralni. Olvastam egy cikket hogy kedvezőbb ha itthon euróba ès ott pedig levába váltunk. Nem igazán èrtek hozzá. Vannak akik majd csak ott váltanak forintból amennire majd pont szüksègük lesz. Ti(tapasztalt utazók) hogy szoktátok ?#Bulgária #Sannybeach
2016. jún. 23. 12:46
1/3 anonim válasza:
Ha rászánnál kettő percet az olvasgatásra, megtalálnád azt a cikket, ami pontosan leírja, levát vigyél-e a bolgárokhoz, vagy eurót váltsál.
2/3 A kérdező kommentje:
Elolvastam. Euró meg leva is kell.. Kalkulálgattam online .nem lettem okosabb. Vinnék 20000Ft-ot = 63,5euro és=1246,03 leva. 63,5 euro=1246,04leva. Szóval tök m1 h forintot eurót vagy levát viszek. Majd akkor ott váltok
2016. jún. 23. 14:14
3/3 A kérdező kommentje:
Csak örültem volna egy két tapasztalatnak.Ehelyett kaptam egy haszontalan lekezelő választ, köszönöm szépen, további szép napot
2016. jún. 23. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!