Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogyan lehet kivinni műszaki...

Hogyan lehet kivinni műszaki cikkeket saját célra, repülőn?

Figyelt kérdés

Most utazunk Angliába hosszú távra és kivinnénk magunkkal pár dolgot:

e.borotva, hajvasaló, laptop...

Ezeket, hogyan lehet kivinni, mert mondtak olyat, hogy le kell vámoltatni.

Ez igaz? Hogy működik ez?

Előre is köszönöm a felvilágosítást!

2010. ápr. 9. 07:45
 1/2 anonim ***** válasza:

A laptopot érdemes a kézipoggyászodba tenni..akárcsak a mobil telefont..A lényeg,hogy a kézipoggyászodba csak olyan műszaki dolgokat tegyél ami értékes..(fényképezőgép is)

Borotva,hajvasaló,meg hasonló dolgokat a nagy bőröndbe tedd bele..Érdemes a ruhák közé tenni,mert megvédi a töréstől..A bőröndökkel nem bánnak kesztyűs kézzel,mivel ide-oda dobálják előfordul,hogy ha valami nincs jól becsomagolva,eltörik,eldeformálódik..

És semmit nem kell vámoltatnod!!

2010. ápr. 9. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Bár Angliában még nem voltam, azoknál a légitársaságoknál, akikkel eddig repültem, az összes műszaki cikket, értékes dolgot a kézipoggyászban kellett szállítani. Az én kézipoggyászom általában úgy néz ki, hogy hajvasaló, hajszárító, telefon, pda, több tucat töltő, stb... Érdemes a légitársaság honlapján böngészni kicsit, ott pontosan leírják mit hova kell pakolni. Törékenyet semmiképpen ne adj fel a bőröndödbe, éppen azért amit előttem is leírtak. Dobálják a táskákat, és a szerződés szerint, ha még is olyat teszel bele, amit leírtak hogy nem szabad (pénz, ékszer, bármi féle érték) és ez eltűnik, azért nem vállalnak felelősséget!
2010. ápr. 9. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!