Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mivel szoktátok megoldani a...

Mivel szoktátok megoldani a mosást utazás közben?

Figyelt kérdés
Teszemazt megyek most két hétre, ahhoz, hogy minden nap tiszta alsó legyen, ahhoz kéne minimum 18 alsómnak lenni, ha mondjuk 4 napot veszünk itthon mosásra, szárításra, nekem szerintem van 12, szóval tuti nem fogok vinni annyit, de ez igaz lehet a polókra is, mert nem fér el a csomagba. Nyilván a szállodában a mosás több kerül mint az alsó, szóval, hogy szoktátok megoldani? Visztek mosogélt és kimossátok, vagy?
2015. nov. 3. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Én fele annyi alsót szoktam vinni, mint ahány napra megyek, mert úgyis egész nap a tangámban vagyok a strandon, az meg gyorsan kiszárad.
2015. nov. 3. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
36%

Fehérneműből pont hogy igyekszem elegendő mennyiséget vinni. De egyékbént igen, mindig van nálam egy kis flakonban mosógél, ha úgy alakul, akkor kézzel kimosom, egyszer-kétszer ki lehet bírni.

Ha 2 hétnél hosszabb időre mennék, biztos, hogy inkább fizetnék valahol a mosásért.

2015. nov. 3. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig mindig mosattam. Annyira nem drága egyébként. Nem mindig a szállodában, volt hogy elvittem "kinti" mosodába. Mondjuk, ha volt rá mód, a fehérneműket magam mostam ki.
2015. nov. 3. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a szállodában minden este kimosom a csapban a fehérneműt, meg a párom alsógatyáját is. Reggel mindig megszárad. Így nem kell 18 darabokat vinnem, elég ha csak pár darab van belőle. Pólókkal is ezt csinálom. Ha nyáron utazunk akkor meleg miatt szárad hamar, ha télen utazunk akkor meg a fűtés segít be, hogy másnapra szárad legyen. Mindig viszek magammal kis mosóport vagy gélt. Ha elfogyna akkor még mindig ott van vészhelyzetnek a tusfürdő vagy szappan.
2015. nov. 3. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Viszek annyit amennyi kell, ha valamiert ez nem jo akkor ismerosnel vagy mosodaban megoldom.
2015. nov. 3. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Nálam is általában annyi van, amennyi kell, ha meg mégis mosni kell, akkor a szállodai samponnal szoktam a mosdókagylóban kimosni, aztán ha meleg van, megszárad egy nap alatt magától (centrifugázva ugye nincs), ha meg nem, rásegítek a fürdőszobában lévő hajszárítóval.
2015. nov. 3. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Én kimosom. Mindig foglalok pár napra olyan szállást is ahol lehet mosni. Az a legegyszerűbb, általában ingyenes (benne van a szállás árában), vagy pár Euró.

Nyáron pl. az ember simán beleizzad a ruháiba, azokat meg a legegyszerűbb kimosni mosógépben. Az ilyen helyeken szárító is van, tehát kb. annyit jelent, hogy az egyik reggel reggeli előtt berakom a mosógépbe, reggeli után át a szárítóba, kicsit sétálok a környéken majd kiveszem és a gond megoldva :)

2015. nov. 4. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!