Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti melyik oldalakon szoktatok...

Ti melyik oldalakon szoktatok kuponokat keresni?

Figyelt kérdés

qponverzumon keresek mostanában olcsóbb szálláshelyet majd január elejére. Ez elég sok oldalról gyűjti a kuponokat. De van esetleg más amit ajánlotok?

Amúgy baranyából mennénk nem a legmesszebre, valahova ahol welness fürdő is van a településen, hogy majd kicsit tudjunk pihenni. Esetleg ajánhatnátok is valami jó helyet :)

2013. szept. 25. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó az. Kuponvilag nincs benne ha jól tudom (régebben nem volt), szóval azt külön kell ellenőrizni.
2013. szept. 26. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Olyan mintha ezt a kérdést én írtam volna ki.

Te már most keresgélsz amúgy januárra? Mert mi is januárban mennénk de én azt gondoltam ráérek még, nem gondolom hogy tömeg lenne.

Én Gunarast néztem, azt hiszem a lealkudtuk.hu oldalon 40 ezer, nem szeretnék én sem túl messze menni. Néztem még a Siófokot, illetve Bikalt.Mondjuk Bikalra elakarom menni egy napos kikapcsolódásra, azt hiszem 5000 a fürdőbelépő és egy ebéd vagy vacsora.

Neked milyenek tetszettek? Mire jutottál?

2013. szept. 27. 13:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem egy két helyen, de még korai igen. A kuponok sem szólnak addig. Tavaly Kehidakustányban voltunk, az nagyon tetszett. Most ilyen Zalakaros, Szeged körül gondolkodom, de nem tudom hol vannak jó helyek még. Egyenlőre semmi jót nem találtam. Nagyon sok van Északkelet Magyarország felé, oda meg már nem akarok autózni, majd meglátjuk...
2013. szept. 29. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is azt néztem hogy nagyon jók vannak Eger környékén, de én sem akarok annyit utazni. Megkérdezhetem hogy melyik szállodában voltatok Kehidakustányban? Milyen volt és mennyibe került?
2013. szept. 30. 09:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Amúgy még Gyula sem lenne rossz.
2013. szept. 30. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!