Miket vigyek magammal egy nyári táborba?
Balatoni táborba megyek, nyár végén, 1 hétre. Ellátás lesz, kaját kapunk majd. A zuhanyzó közös lesz.
Már pár dolgot összeírtam, de azért gondoltam rákérdezek itt is, hátha tudtok még jó és hasznos ötleteket adni.
Zseblámpa bármikor jól jöhet.
Esetleg ilyen szúnyog elleni spray.
Hát, vigyél egy-két szelet csokit, vagy hagyj egy kis pluszpénzt kajára, ha esetleg nem lesz ehető az, amit kaptok. Nálunk a táborokban mindig ez a probléma, mi már megtanultuk, hogy pár darab müzliszelet, vagy egy zacskó gumicukor mindig kell, hogy legyen nálad :)
Aztán jó, ha van nálad szúnyog- és kullancsirtó, kézfertőtlenítő, dezodor, sebtapasz, ha gyakran szedsz gyógyszert (mert pl. sokszor fáj a fejed, vagy allergiád van) akkor azt se hagyd otthon. Ha lány vagy, akkor betét, tampon, görcsoldó, ami kell neked, ha esetleg megjönne.
Ennyi jut most így eszembe, az alapdolgokra figyelj a leginkább, azokról lehet a legkönnyebben megfeledkezni. Tehát fürdőruhát, fehérneműt, ilyeneket ne hagyj otthon :)
Köszönöm akik normális választ adtak!
Még valami??
Én ezeket vinném:
Ruha, nyilván amennyit te hordasz, nekem elég lenne két hosszúnaci, 1-2 rövid, annyi póló ahány nap, egy pizsi, Egy melegítő mindenképpen. Széldzseki. Esőkabát, én jobban szeretem, mint az ernyőt, nem tudom túráztok e, vagy mászkáltok, mindenképpen kényelmesebb. Cipő, ami kényelmes (ha túra, akkor bakancs is), papucs fürdéshez, szandál, ha használsz. Fehérnemű, amennyi kell.
Fürdőruha.
Törölköző, fogkrém, fogkefe, sampon, tusfürdő, naptej, női dolgok, ha kell, mármint ha nő vagy :D ... akár borotva is, bár én spec nem vinnék. Napszemüveg. Füldugó estére, ha nem bírod a nyüzsit :D.
Eü csomag: nyilván van ott is gyógyszer, de azért betennék görcsoldót, lázcsillapítót, hasfogót, sebtapasz, naptej, testápoló is akár, ha leégnél.
Bicska, olló, varrókészlet nálam alapfelszerelés.
Igazolványaid. TAJ kártya! Némi zsebpénz.
Telefon, telefontöltő .. én szívtam már meg, mert nem vittem töltőt :D.
Zsepi. ilyen feltekerhet gyékényágy vagy mi a szösz, a partra mondjuk, bár ha nem sajnálod a törölköződ az is megfelel plédnek.
Esetleg egy könyv, játék, mondjuk kártya, szóval ami nem foglal olyan sok helyet. Mehet még be a fényképezőgép. Egy kis nasi, jól jön az ínséges időkre, mikor szar a kaja :D. Most így hirtelen más nem jut eszembe, én szerintem nem vinnék több mindent :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!