1 hétre megyek balatoni táborba. Mit vigyek magammal? Mennyi pénzt?
Figyelt kérdés
Kaját azt kapunk.Fogunk menni kirándulni is Tihanyba,meg hegyet is fogunk "mászni".Mit vigyek magammal? És úgy kb 10000ft elég lesz?Vagy mennyi?
13/L
2009. jún. 11. 21:21
1/2 anonim válasza:
Szerintem 10000 ft-nak bőven elégnek kell lennie, ha ellátást kaptok. Némi rágcsát szerintem érdemes magaddal vinni, mi mindig bedobtuk a szobában közösbe, így mindenki evett mindenből a héten. Kártya vagy valami csapatépítő társasjáték, ilyesmik mindig jól jönnek.
2/2 anonim válasza:
tudomhohy a kérdés kb6éve lett kiírva de másoknak segíthet 10000ft nagy nehezen megoldható de szerintem inkább 15000ft az ideális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!