Megérkezik 03.20-ig az útlevelem, ha 7 napon belüli, soron kívülit kértem?
Figyelt kérdés
Remélem jó kategóriában írok. Az lenne a kérdésem, hogy soron kívűli (7 napon belüli) útlevelet igényeltem ma, azt mondták 3 nap a kiérkezés max. Tapasztalatatok alapján két hét múlva csütörtökön 03.19.-re megérkezik? Mert én másnap reggel utazom el, és csütörtökre muszáj h megérkezzen? Ti igényeltetek már ilyet? Kb. mikorra számíthatok rá? Ugye nem pénteken fog megérkezni? Segítsetek légyszi#útlevél #soron kívüli útlevél
2015. márc. 6. 16:32
1/6 spectator válasza:
A napokban láttam az Okmányirodában egy hirdetést, hogy igen rövid idő alatt (pár nap) lehet útlevelet kapni,csak meg kell a felárat fizetni. (Hogy mennyit, azt nem írták)
2/6 A kérdező kommentje:
7 nap ami alatt megcsinálják, lehet nem jól fogalmaztam a kiküldés/postázásra írtam a 3 napot. Már megigényeltem. Kb. mikorra számítsak mikor jön meg? Igényelt már vki 7 napon belülit?
2015. márc. 6. 18:09
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy megérkezik, azért 7 napos, mert 7 napon belül megcsinálják. Ha a leghosszabb idővel számolsz 7+3 nap = 10 nap, tehát ha holnaptól számolják, 17-ig megérkezik. De ha ennyire parázol, akkor kérhettél volna személyes átvételt és akkor nem kell a postára is várni.
Nekem pár éve gyorsan megcsinálták, 3-4 nap után át tudtam venni.
4/6 aHermann válasza:
Szia!
A férjem kb. 2 hete csináltatott 7 napon belüli útlevelet. Kedden délelőtt volt a kormányablakos ügyfélszolgálaton, és másnap este már kapta az sms-t, hogy átveheti (ő személyes átvételt kért, mert hozzánk, van, hogy 1 hét a kézbesítés, pedig Bp-n élünk).
5/6 anonim válasza:
Én rendes igényléssel megkaptam két hét alatt, a sürgősségi 20.-áig biztos elkészül.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat:) remélem a jövőhét elején megérkezik:)
2015. márc. 10. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!