Mikor kapom meg az utlevelem?
Figyelt kérdés
Hetfon lett kesz, tegnap postaztak a kirendelt okmanyirodaba, de ok azt mondtak, hogy csak szerdan erkezik uj csomag utlevel (jovohet szerda) Nekem az mar keso, mert 11. En mennem kellene a cegen keresztul kulfkldre, de meg a vizumot is megkellene csinaltatnom. Felhivtam a kekkh-t es ok aztmondtak hogy az okmanyirkdaba akkor erkezik utlevel ha a postas viszi (mert jelenleg a postanal van valahol). Akkor most kinek van igaza? Van ra esely, hogy a heten megkapom?2014. júl. 30. 11:02
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy személyivel is átengednek.
2/2 anonim válasza:
Előzőnek: Csak a schengen országokba engedik be az embereket személyivel pl. Ausztria, Montenegró, a többibe útlevél kell pl. USA, Brazília, de vannak olyanok, ahova nem elég az útlevél, hanem még vízum is kell pl. Észak-Korea.
Kérdezőnek: Attól függ, sürgősségit kértél vagy nem. A sürgősségi 2 hét, az alap 30 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!