Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Le tudnátok írni nekem Los...

Le tudnátok írni nekem Los Angeles összes nevezetességeit amit tudtok?

Figyelt kérdés
Tudom most lehet hogy elküldtök a francba de amiket én találtam abból csak 1-2 ami igazán jó. és mindenki ugyanazokat mondja

2014. dec. 30. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem.

A neten mindegyikről olvashatsz. Ne másokat dolgoztass.

Amúgy meg, ha te kérdezted a korábbi LA-el kapcsolatos kérdést is, akkor meg már különösen kezd unalmassá válni, hogy semminek sem nézek utána te magad, hanem mindent másoktól kérdezel.

2014. dec. 30. 21:38
 2/8 A kérdező kommentje:
de elég sok mindennek utána néztem. most is azt csinálom. és azt kérdeztem hogy amit a neten ezerszer látok azon kívül mit tudtok
2014. dec. 30. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Honnan a lofutyibol tudjuk mi azt, hogy neked mi a jo es masok mit mondtak? Nem fog senki belekezdeni egy hosszu hosszu felsorolasba, amikor kismillio talalatot ad Gugli bacsi LA temaban. 10 eve itt elek (LA) es meg igy is van olyan hetevege, hogy olyan dolgot latok, amit eddig nem, kepzelheted 10 ev alatt mennyi minden gyult ossze.

Nem az a kerdes, hogy mi van itt, hanem hogy teged mi erdekel es hogy mennyi idore jossz es mennyi koltopenzed van, mert a vilag vagyona keves ahhoz amit itt el lehet verni!

2014. dec. 30. 23:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Engem mindenki véleménye érdekel. És amúgy te melyik részén élsz ha nem titok?
2014. dec. 30. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Los Angeles nem egy olyan történelmi város, mint Párizs. A filmiparból él, és a milliomosok villái adják a lényegét. Azért találtál 1-2-t, mert annyi van.
2014. dec. 30. 23:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem el, ne is haragudj, hogy ennyire szerencsétlen vagy. Én, mikor készültem ki, akkor annyi mindent találtam, hogy szelektálnom kellett. Te simán csak nem veszed a fáradságot arra, hogy tényleg rendesen utána járj a dolgoknak, mert egyszerűbb mindent megkérdezni.

Egyébként meg nyilván nem mindegy, hogy LA melyik részén leszel, mivel lesz alkalmad közlekedni, mennyi pénzed lesz, stb. A másik kérdésednél azt írtad, hogy kb. két hétig leszel kinn. Abba minden belefér!

Még akár azt is írhatnám, hogy ugorj át San Franciscóba két napra, de ha pl. 13 éves vagy, és egyedül fogsz mászkálni, akkor ez nyilván nem játszik. Szóval tényleg nem tudhatjuk mi összeállítani a te programodat az egyéni igényeidnek és lehetőségeidnek megfelelően, hanem pontosan ugyanazt tudjuk leírni, amit a google is azonnal kidob(na, ha vennéd a fáradságot, hogy használd).

De oké, akkor írok pár példát:

- egy nap Disneylandben

- egy nap a Universal Studios-ban

- Paramount Studio, Warner Bros Studio, Sony Picture Studio Tour

- Chinese Theatre és a sztárok kéz- és lábnyomai, valamint csillagok a Hollywood Blvd-n (Walk of Fame).

- Madame Tussauds Hollywood

- Hollywood Movie Star Homes Tour (Beverly Hills), melynek keretén belül (viszonylag) közel visznek a Hollywood Sign-hoz is. (Teljesen odamenni úgysem lehet, egyébként már a Hollywood Blvd-ről is látszik)

- Sunset Blvd

- Santa Monica Pier és a Rout 66 vége/eleje (ahogy épp nézzük. :))

- Queen Mary

- Hollywood Museum

- Ripley's Believe It or Not

- Dolby Theater (ez volt régen a Kodak, itt vannak az Oscar díjátadók)

- Venice Beach

- Griffith Observatory és Park

- Aquarium

- Knott's Berry Farm

- Legoland...

Megjegyzem, hogy ha csak rápillantottál volna az általam már a másik kérdésednél belinkelt Go Los Angeles Card kínálatára, akkor láttad volna, hogy ezek kb. mind ott is fel vannak sorolva! Onnan is lehet ötleteket szedni, még ha nem is akarsz ilyen kártyát venni... Kreativitás, ember!!!

2014. dec. 31. 10:05
 7/8 anonim válasza:
71%
Így inkább a házat se hagyd el, nemhogy Európát...
2015. jan. 2. 11:46
 8/8 anonim válasza:
57%
Nehéz feladat lehet kikeresni a nevezetességeket. Általánosban már nem kaptunk erre jegyet...
2015. jan. 17. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!