Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Külföldet válasszam vagy a...

Külföldet válasszam vagy a családomat?

Figyelt kérdés

15 éves korom óta dolgozom. 4 év különélés, 72 óra fennlétek, két munkahely mellett lediplomáztam. 8 év munkaviszonyom van, voltam már minőségellenőr, QC csoportvezető autóipari cégnél, rengeteg helyen dolgoztam, de nem látom a kiutat... Egyre több küzdelmet, fájdalmat tudok magam mögött, és egyre távolabb érzem magam attól, hogy bárminemű gyümölcse legyen az életemnek. Itt élnem egyenlő a vegetálással, gürizéssel, amiben a "tovább" életem végét jelenti és a lemondásokat, szűkölködést. December elsején repülőjegyem van írországba, munka, lakhely adott, öt percre lennék az Északi-tengertől. Minden héten haza tudnék küldeni egy minimálbért úgy, hogy még én magam is jól élnék odakint. De nem tudom, hogy viselném, hogy a családomat félévente vagy évente egyszer lássam. Nem tudom, hogy van-e értelme a "sok" pénznek így. Itt sosem lesz semmim, belefáradtam, hogy minden bizonytalan, apámnak 45 év gürizés után van egy kitörlesztett panelja, ami nem éri már a felét sem. Sokan biztatnak, hogy menjek, megnyugszom, elkezdhetek valóban élni, nem csak létezni, de nagyon bizonytalan vagyok.

23/L

2014. okt. 20. 20:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
menjel, mert a mostani 30 eveseknek nem lesz nyugdijja... En is ennyi idös vagyok es tervezem a kiutat külföldre, nem fogok itt eletem vegeig dolgozni a semmiert
2014. nov. 5. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!